INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID - BARCELONA 0-1

Un fost jucător s-a luat de vedeta Barcelonei în direct: „E o insultă la adresa fotbalului”

Ansu Fati // FOTO: Imago +38   FOTO
Ansu Fati // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2023 11:15 / Actualizat luni, 09 ianuarie 2023 12:46

Considerat o mare speranță la Barcelona, extrema Ansu Fati (20 de ani) nu impresionează în acest sezon de La Liga și a fost criticat extrem de dur în direct.

După Atletico Madrid - Barcelona 0-1, Jorge D'Alessandro, fost portar argentinian, nu l-a menajat pe spaniol.

Cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool s-a retras la 26 de ani! La 16 ani era comparat cu Sterling: „Acum vând pui prăjit”
LIVERPOOL
Cel mai tânăr debutant din istoria lui Liverpool s-a retras la 26 de ani! La 16 ani era comparat cu Sterling: „Acum vând pui prăjit”

Ansu Fati, atacat în direct: „E o insultă la adresa fotbalului că are numărul 10”

Singurul merit pe care-l are e că poartă numărul 10. E o insultă la adresa fotbalului! De ce? Pentru că numărul 10 a fost purtat de Pele, de Maradona, Modric... Numărul 10 e pentru zei! Ansu Fati cu numărul 10...”, a spus Jorge D'Alessandro, potrivit As.

Născut în Buenos Aires, Jorge D'Alessandro (73 de ani) și-a petrecut mare parte din carieră în Spania. A fost cumpărat de Salamanca în 1974, de la San Lorenzo, și s-a retras după 10 ani.

Ca antrenor a lucrat la echipe precum Betis, Atletico Madrid, Salamanca, Elche sau Rayo Vallecano, fiind în prezent analist în emisiunea „El Chiringuito”.

Sezoane de coșmar pentru Ansu Fati

Crescut la Barcelona din 2012, Ansu Fati a debutat în august 2019 pentru formația catalană, la 16 ani și 298 de zile, fiind al doilea cel mai tânăr debutant din istoria clubului. Pe 31 august marca primul gol în La Liga, fiind cel mai tânăr marcator din istoria Barcelonei, în campionat, și al treilea din istoria ligii. 

Acesta mai deține alte două recorduri. Este cel mai tânăr fotbalist care a jucat pentru Barcelona în Champions League (16 ani și 321 de zile) și cel mai tânăr marcator al catalanilor în această competiție (17 ani și 40 de zile). 

În ultimii ani, Ansu Fati, care a preluat numărul 10 de la plecarea lui Messi, a avut tot mai multe probleme de sănătate. Începând cu sezonul 2020-2021, spaniolul a stat pe bară timp de 486 de zile, ratând 75 de partide. 

81 de partideși 23 de goluri are Ansu Fati la Barcelona

În acest sezon, Ansu Fati a bifat 23 de meciuri, în care a reușit 4 goluri și 3 pase de gol. 

FOTO. Bătaie între Ferran Torres și Stefan Savic în Atletico Madrid - Barcelona

 Centralul Munuera Montero a oprit meciul și i-a eliminat pe Ferran Torres, extrema Barcelonei, și Stefan Savic, fundașul lui Atletico, după ce aceștia s-au bătut pe teren în timpul meciului Atletico Madrid - Barcelona 0-1. 

+34 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Atletico Madrid - Barcelona

Citește și: 

Șeicii care patronează PSG, interesați să investească la un gigant din Premier League

Scandal în Franța, după ce președintele Federației l-a jignit pe Zidane la TV: „Mă doare-n fund!” » Mbappe, Cisse, Djorkaeff și ministrul Sportului au reacționat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează