INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona era la un pas să facă o greşeală asemănătoare lui Real Madrid! Cum a evitat-o

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian StanJURNALISPORT - Publicat joi, 01 decembrie 2016 21:40

Clubul spaniol FC Barcelona a fost la un pas să comită o greşeală asemănătoare rivalilor de la Real Madrid, riscând să fie exclus din Cupa Regelui.

Spre deosebire de rivali, care au introdus în teren un fotbalist suspendat (cazul Cheryshev), aceştia au întâmpinat o problemă mai complicată. În această vară, echipa blaugrana l-a împrumutat pe fundaşul central al lui Fluminense, brazilianul Marlon Santos (21). Aceştia l-au adus în ultima zi de transferuri, pe 31 august, şi au respectat termenul limită de încheiere al actelor, dar anumite probleme în legătură cu viza acestuia i-au făcut pe conducătorii clubului să trimită o scrisoare în cursul zilei de marți în legătură cu acordul sau dezacordul acestora de a-l putea folosi în meciul de Cupă de la Alicante, contra lui Hercules.

Chiar dacă jucătorul a fost folosit în Liga Campionilor, în partida contra lui Celtic, sunt cunoscute regulile stricte ale Cupei. Răspunsul Federației Spaniole a întârziat, iar clubul a ales să nu-l folosească pe Marlon în deplasarea contra lui Hercules,încheiată doar la egalitate de Barcelona, scor 1-1.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  02 Decembrie 2016, 02:03

sper sai bata realul si sai lase in urma in campionat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează