INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Îl forțează să plece acum » Dar mijlocașul încurcă planurile Barcelonei de a face economie la buget

Frenkie de Jong, Foto: Imago Images
Frenkie de Jong, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2022 11:33 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 12:40

Barcelona s-a înțeles cu Manchester United pentru transferul lui Frenkie de Jong (25 de ani), 80 de milioane inclusiv bonusuri, dar batavul vrea să rămână, având contract până-n 2026.

Barcelona vrea să scape de Frenkie de Jong și încearcă de mai multe săptămâni să îl convingă să accepte transferul. Clubul catalan are nevoie de bani pentru a se încadra în fair-play-ul financiar și a putea angaja alți jucători în această vară, iar vânzarea lui ar genera o economie de 42 de milioane de euro

Un pas important l-a făcut, prin acordul încheiat cu United, 70 de milioane de euro plus 10 milioane bonusuri, pentru mijlocașul cerut insistent de managerul Erik ten Hag. Numai că decisiv va conta alegerea jucătorului de 25 de ani.

18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!
CFR CLUJ
18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj!

Frenkie de Jong și-a cumpărat casă în Barcelona

De Jong se împotrivește și le-a mărturisit colegilor în vestiar că nu se mută la Manchester. „Mi-este imposibil să plec! Cum să renunț la Barça?”, s-a confesat olandezul. 

13 goluri și 17 assisturiare Frenkie de Jong în 138 de meciuri la Barcelona

Argumente are destule. „Și-a cumpărat recent casă în zona Pedralbes, se simte legat de oraș, îi place viața în Catalunya și crede că are încă multe de oferit echipei”, notează cotidianul Sport. 

Ca să-l păstreze, Barcelona i-a cerut să-și reducă salariul cu 6 milioane și ar vrea ca situația să se rezolve până la plecarea în turneul american. Frenkie se agață de contractul său valabil până în 2026 și de faptul că clubul are datorii la el de 20 de milioane.

United i-a oferit 15 milioane salariu lui Frenkie de Jong

Nici antrenorul Xavi nu s-ar dispensa de el dacă n-ar fi la mijloc imperativele economice, pentru că astfel ar avea nevoie de un înlocuitor. În plus, transferul său pe Old Trafford este încurcat și de absența unui acord în privința salariului. 

United i-a oferit 15 milioane de euro pe an pentru cinci sezoane, dar n-a primit niciun răspuns și nu mai are multă răbdare. I-a dat ultimatum olandezului până în acest week-end. Ori acceptă condițiile și semnează, ori renunță definitiv!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ousmane Dembele a semnat! Contract pe 2 ani pentru francez

PSG mai vrea să-l țină un an pe Messi! Suma uriașă câștigată de Paris după venirea sa

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  15 Iulie 2022, 12:45
Postat de toss pe 15 Iulie 2022, 12:40

Il vand pe De Jong si il tin pe Pjanic...asta da afacere

Afacere bulgărească

toss
toss  •  15 Iulie 2022, 12:40

Il vand pe De Jong si il tin pe Pjanic...asta da afacere

adisor
adisor  •  15 Iulie 2022, 12:38

Un pas important l-a făcut, prin acordul încheiat cu United, 70 de milioane de euro plus 10 milioane bonusuri, pentru mijlocașul cerut insistent de managerul Erik ten Hag. Numai că decisiv va conta alegerea jucătorului de 25 de ani. 18 țepe marca Dan Petrescu » Un singur „pariu” al antrenorului s-a impus la CFR Cluj! - ??????????????????????????????? Frenkie de Jong și-a cumpărat casă în Barcelona

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close