INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona: "Jucătorii înşişi sînt de vină pentru accidentări"

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Cele şase leziuni musculare suferite în numai opt zile au declanşat semnalul de alarmă la Barcelona.

 

Componenţii lotului şi stafful tehnic, mai puţin antrenorul Pep Guardiola, s-au adunat ieri pentru a găsi cauza numeroaselor accidentări din ultima vreme. Concluzia? De vină sînt jucătorii înşişi.

Potrivit cotidianului As, ei privesc într-un fel antrenamentele cînd se apropie meciurile de Cupă, în sensul că se pregătesc mai lejer, şi altfel cînd e vorba de campionat sau de Liga Campionilor, unde intensitatea e maximă. Diferenţa de abordare se naşte din importanţa pe care-o acordă acestor întreceri, dar poate duce la diverse leziuni musculare: întinderi, contracturi, rupturi.

Un alt motiv al accidentărilor pe bandă rulantă ţine de teama unora de a nu-şi pierde locul în echipă. Cele mai recente cazuri: Keita şi Yaya Toure (foto). Amîndoi s-au întors obosiţi de la Cupa Africii pe Naţiuni şi li s-a recomandat s-o ia gradat cu antrenamentele şi să se odihnească. Dar ei, disperaţi să prindă din nou primul unsprezece, n-au ascultat, au forţat şi musculatura a cedat.

 

 

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  17 Februarie 2010, 21:00
Postat de gtorje_22 pe 17 Februarie 2010, 14:06

,,potrivit cotidianului as,,....nici nu am mai citit articolul mai departe din momentul in care am vazut aceste 3 cuvinte.

Exact asa si eu :D Buni ziaristi astia care iau stiri despre Barca din As si Marca sau stiri despre Real din Sport si El Mundo Deportivo :)

gtorje_22
gtorje_22  •  17 Februarie 2010, 14:06

,,potrivit cotidianului as,,....nici nu am mai citit articolul mai departe din momentul in care am vazut aceste 3 cuvinte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează