INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

BARCELONA // Messi chiar se gândește la plecare! Răbufnire fără precedent la adresa conducerii: „Arunci cu noroi în mine și în colegii mei?! Vezi-ți de treaba ta!”

Articol de , - Publicat marti, 04 februarie 2020 21:56

Situația tensionată de la Barcelona a atins apogeul, iar zvonurile privind nemulțumirile lui Lionel Messi și posibila sa plecare încep să se adeverească. Cel mai important jucător din istoria clubului și actualul căpitan al catalanilor a reacționat la declarațiile date de Eric Abidal, secretarul tehnic al clubului!

„Sincer, nu-mi place să fac lucruri de genul ăsta, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să își vadă de atribuțiile lui și să-și asume deciziile. Jucătorii trebuie să-și vadă de ce se întâmplă pe teren. Noi suntem primii care recunosc când nu jucăm bine.  

La fel trebuie să facă și oamenii din conducere: să-și asume responsabilitățile și să-și asume deciziile pe care le iau.  

Când se vorbește despre jucători ar trebui să se dea și nume, altfel se aruncă în toți cu noroi și sunt alimentate lucruri care se spun și nu sunt adevărate”, a scris Messi pe Instagram, unde a postat o captură de pe site-ul sport.es, publicație care l-a intervievat pe Abidal.

BARCELONA // Messi chiar se gândește la plecare! Răbufnire fără precedent la adresa conducerii: „Arunci cu noroi în mine și în colegii mei?! Vezi-ți de treaba ta!”


Eric Abidal declarase că „mulți jucători nu erau mulțumiți de Valverde și nu prea mai munceau la antrenamente”, fără să numească pe cineva. Reacția lui Messi vine și după ce Abidal l-a atacat și pe Xavi Hernandez, fostul lor căpitan, despre care a spus că și-a inventat oferta de a antrena Barcelona după demiterea lui Valverde. (Detalii AICI)

Plecarea lui Messi îi dă frisoane lui Setien

La unul dintre primele sale interviuri din postura de tehnician al Barcelonei, Quique Setien s-a aratătat îngrijorat de posibila plecare a lui Leo Messi. Imediat după eșecul cu Valencia, scor 0-2, Setien le-a mărturisit spaniolilor de la Sport: „Sper să reușim să îl facem pe Messi fericit ca să își dorească să rămână alături de noi”. 

City stă la pândă

În acest moment, Messi ia în calcul numai două echipe drept posibilă destinație în cazul în care ar pleca de la Barcelona. Prima este Manchester City, care e gata să-i satisfacă toate pretențiile financiare și l-ar reuni cu tehnicianul și prietenul Pep Guardiola. A doua destinație care îl tentează este Newell's Old Boys, formație la care a evoluat în Argentina până la 13 ani și la care a declarat în nenumărate rânduri că i-ar plăcea să joace pe final de carieră.

Bătaie la antrenament

Tensiunea de la nivelul conducerii e resimțită și de jucători. Presa spaniolă anunță că doi dintre jucătorii importanți ai catalanilor au sărit la bătaie. As.com scrie, fără să dea nume, că au existat reproșuri de o parte și de cealaltă și s-a discutat pe un ton aprins, fiind nevoie de intervenția colegilor pentru ca lucrurile să nu degenereze între cei doi fotbaliști.(Detalii AICI)

Cele mai tari goluri marcate de Messi în UCL în 2019

Citește și: 

Ce se întâmplă la Barcelona?! Xavi, acuzat de conducere că și-a inventat oferta: „Vino și arată contractul!”

Tensiuni la Barcelona » Doi dintre „greii” vestiarului, la un pas de bătaie! I-au despărțit colegii

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
100002473541087
Danut Ognean  •  05 Februarie 2020, 11:15

al aduce memeul la fcsb ca si pe turan!ha ha ha

860474370654943
Luter King  •  05 Februarie 2020, 09:25

in momentul actual MESSI depinde de albinutele din jurul lui atat restul fiecare cu parerea lui .

amicu
amicu  •  05 Februarie 2020, 05:41
Postat de tatastrumf pe 05 Februarie 2020, 01:54

Messi nu se va transfera niciodata. Nu vrea sa se faca de ras.

Adevărul e că Messi este un împiedicat. Noroc că are coechipieri buni, el doar împinge mingea 1metru -2 sau de pe linia porții in poarta. Bai frustratule, Messi este apreciat de către toți jucătorii, foștii jucători, antrenori, foști antrenori și este declarat cel mai mare talent și cel mai bun jucător din lume. Despre ce vorbim? Tu crezi că dacă pleacă de la Barcelona se împiedică de minge? Ia spune-mi și de Totti dau Maldini că au fost varza. Dau Xavi, care la nivel mare a jucat doar la Barcelona. Spune-ne și de Iniesta, că dacă pleca de la Barcelona era un ratat. Sau Pujol. Și îți mai pot da multe exemple de jucători care au jucat doar la o echipă la nivel mare.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează