INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona pierde primul duel din acest an la transferuri cu Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 12:39

Real Madrid îi are pe postul de fundaş dreapta pe Carvajal şi Arbeloa, însă Carlo Ancelotti nu a fost mulţumit de randamentul acestora în acest sezon şi s-a reorientat către un alt fotbalist.
Cel mai important nume pe care madrilenii au pus ochii este Danilo, jucătorul lui Porto în vîrstă de 23 de ani, care are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro. Fotbalistul lui Porto este văzut ca fiind un înlocuitor perfect şi pentru Dani Alves de la Barcelona, după ce acesta va părăsi echipa catalană.

Deşi formaţia blaugrana a intrat pe fir pentru transferul fundaşului, cîştig de cauză pare să aibă Realul, care, conform ziariştilor de la Marca, ar fi negociat cu jucătorul şi acesta şi-ar fi dat acceptul unui transfer pe "Santiago Bernabeu". Acum totul depinde ca şefii lui Porto să dea un răspuns favorabil.

În acest sezon, Danilo a jucat 21 de meciuri pentru Porto în campionat şi în toate a început ca titular. A reuşit să marcheze şi trei goluri. Portughezii l-au adus pe fotbalist în 2012 de la Santos pentru 13 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
geob1
geob1  •  04 Martie 2015, 14:51

Uneori in presa sunt lansate si fumigene: unii ca sa distraga atentia de la adevaratele intentii de achizitie, altii ca sa-i preseze pe cei interesati sa faca oferta si eventual sa aiba parte de o licitatie fructuoasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează