INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / BARCELONA - SEVILLA 0-0

Barcelona pierde şefia după 0-0 cu Sevilla » ”Spiderman” Varas

Varas mai agață o minge din
picioarele lui Villa. FOTO Reuters
Varas mai agață o minge din picioarele lui Villa. FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 20:07

Portarul Sevillei a făcut meciul vieţii pe Camp Nou, apărînd şi-un penalty executat de Messi în prelungiri


În aprilie 2009 lua patru de la Barcelona. Iar după mai bine de-un an, în octombrie 2010, ieşea iarăşi şifonat dintr-un "şoc" cu catalanii: 5 goluri încasate, dintre care o "dublă" de la Leo Messi. Pentru portarul Sevillei, Javi Varas, au fost două experienţe de coşmar pe Camp Nou, pe care le-a răzbunat cu vîrf şi îndesat sîmbătă seară.

Întors pe marea arenă catalană, el a făcut adevărate minuni în faţa extratereştrilor lui Pep Guardiola. Jucătorii Barcelonei i-au tras din toate poziţiile. Nu mai puţin de 22 de şuturi, dintre care şapte pe spaţiul porţii. Degeaba. Goalkeeperul andaluz s-a întins precum Spiderman şi a agăţat toate baloanele. Iar cînd n-a mai avut ce face, la o reluare a lui Iniesta, l-a salvat "transversala" (73).

Barcelona putea cîştiga totuşi în prelungiri (90Ă5), cînd arbitrul Iturralde Gonzalez a sancţionat cu penalty intrarea lui Fazio la Iniesta. A executat Messi, dar s-a lovit iar de "pînza" ţesută de Varas, "ştiam unde bate, l-am studiat", care a salvat remiza albă şi i-a detronat pe catalani, rămaşi la un punct în spatele Realului.

8 parade a avut portarul Sevillei, Javi Varas, în confruntarea cu Barcelona

I-a spus "terorist"
Sevilla a terminat meciul de pe Camp Nou în nouă. Provocat de Fabregas, care l-a făcut "terorist", Kanoute a sărit la bătaie (foto) şi a fost eliminat puţin după acordarea penalty-ului ratat ulterior de Messi. N-au trecut patru minute şi l-a urmat Fernando Navarro, care a văzut un al doilea "galben".

Karate Cris
MALAGA - REAL 0-4 » Madrilenii au profitat de semieşecul Barcelonei şi s-au instalat în fruntea clasamentului printr-o victorie confortabilă la Malaga: 4-0. Omul serii a fost Cristiano Ronaldo, care a reuşit un hat-trick, al 11-lea în tricoul blanco, şi s-a apropiat la numai un gol de borna 100 la Real. Sîmbătă seară, cea mai spectaculoasă dintre reuşitele sale a fost ultima, realizată cu călcîiul. După, portughezul a dansat de bucurie cu Marcelo (foto).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  24 Octombrie 2011, 12:35

nu ma asteptam ca Barcelona sa nu bata pe Sevilla cum nu ma asteptam ca Realul sa bata la Malaga....Barcelona-Sevilla a fost un fel de Dinamo-FC Brasov...acelas scor acelas poartar care a scos tot...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează