INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman, atac la jucătorii Barcelonei: „E inacceptabil, ceva trebuie să se schimbe!”

Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 16:18 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 16:21

Ronald Koeman (57 de ani), antrenorul de la Barcelona, e deranjat de statistica oribilă a catalanilor de la 11 metri. S-au ratat 7 penalty-uri din ultimele 12 execuții în acest sezon, două joi în Cupa Regelui.

Ronaldo Koeman a prefațat meciul cu Elche, de mâine, trăgând un semnal de alarmă în privința loviturilor de la 11 metri, capitol la care Barcelona stă îngrozitor în acest sezon. 

„Dacă ne uităm la statistică, am ratat șapte dintre ultimele 12 penalty-uri dacă socotim și departajarea din semifinala Supercupei. Este prea mult, mult prea mult! Dacă Lionel Messi, numărul 1 la astfel de faze, nu se află pe teren, atunci va trebui să-și asume cineva responsabilitatea. Am și lucrat de aceea mult la antrenamentele de ieri și astăzi. Nu putem tolera această situație!”, a explicat antrenorul olandez.

Miralem Pjanic și Ousmane Dembele, două ratări

Ultimele două lovituri de pedeapsă au fost irosite de Pjanic și de Ousmane Dembele cu Cornellà joi, la 0-0 în 90 de minute (a fost 2-0 în prelungiri)! În total, în competițiile acestui sezon, jucătorii blaugrana au ajuns la opt ratări de la punctul cu var, transformând doar de nouă ori. 

De remarcat că în Champions League, procentajul de transformare a fost maxim (5 din 5). Dembele și Pjanic sunt campionii impreciziei, cu două execuții irosite (Ousmane a marcat cu Ferencvaros), în timp ce Messi are cinci goluri din șase încercări de la 11 metri, Nu a greșit decât la 2-2 cu Valencia.

VIDEO. Cum a câștigat Barcelona cu Cornella în Cupa Spaniei

Citește mai multe știri din La Liga:

AS anunță singura alternativă la înlocuirea lui Zinedine Zidane la Real Madrid » Este un idol „blanco”!

Cât a cheltuit Josep Maria Bartomeu cu ultimii trei antrenori antrenori ai Barcelonei » Pierdere care adâncește criza blaugrana

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează