INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Gerard Pique și-a publicat salariul pe Twitter! » Barcelona, comunicat dur: „Nepotrivit și neprofesionist”

Gerard Pique și postarea acestuia // foto: Guliver/gettyimages + Twitter
Gerard Pique și postarea acestuia // foto: Guliver/gettyimages + Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 12:21 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 13:15

Gerard Pique (34 de ani) și FC Barcelona au reacționat public după ce jurnalistul Lluis Canut a prezentat o listă cu presupusele salarii pe care jucătorii blaugrana le-ar încasa. Fundașul spaniol a dezvăluit pe Twitter câți bani primește de fapt.

Jurnalistul Lluis Canut a prezentat la postul regional de televiziune TV3 o listă cu presupusele salarii anuale pe care jucătorii de la FC Barcelona le-ar încasa. Potrivit acestuia, Gerard Pique ar câștiga 28 de milioane de euro, podiumul celor mai bine plătiți jucători ai Barcelonei fiind completat de Sergio Busquets, cu 23 de milioane, și de cuplul Jordi Alba - Samuel Umtiti, ambii cu salarii de 20 de milioane de euro anual.

Sumele prezentate, unele uriașe pentru un club care se confruntă cu datorii majore, au provocat reacții ferme din tabăra Barcelonei.

Optimile Cupei Spaniei au fost stabilite » Duel de foc pentru Barcelona + Derby Sevillano!
SPANIA
Optimile Cupei Spaniei au fost stabilite » Duel de foc pentru Barcelona + Derby Sevillano!

Gerard Pique: „Iau 4,6 milioane de euro, nu 28!”

Gerard Pique a publicat pe Twitter un extras de cont în care a arătat că pe 30 decembrie 2021 a încasat aproximativ 2,3 milioane de euro. Suma ar reprezenta 50% din salariul său de bază pe întreg anul.

„Personaje ca acesta (Canut) taxează televiziunile publice pentru a-și apăra prietenii! Aici este 50% din salariul meu de bază, primit pe 30 decembrie. Respectă-te puțin”, a scris Pique.

Reacție dinspre FC Barcelona: „Sumele sunt eronate. Pique, Busquets și Alba au renunțat la o parte din salarii în vară”

O reacție a venit și din partea clubului, care a publicat un comunicat oficial.

Cu privire la comentariile făcute de domnul Lluis Canut la TV3, FC Barcelona dorește să clarifice următoarele chestiuni: 

1. Informații despre salariile anumitor jucători de la prima echipă nu au fost oferite de către club, iar originea lor este necunoscută. 

2. În orice caz, sumele prezentate sunt eronate și nu corespund realității. Pe deasupra, în cazul primilor jucători la care s-a făcut referire (n.r. - Pique, Busquets și Alba), sunt prezentate sume fixe. De fapt, salariile lor variază, dar acele sume nu ar putea fi atinse niciodată. 

3. De asemenea, este fals că tot ceea ce ar fi făcut jucătorii mai sus menționați ar fi să își amâne primirea salariilor. De fapt, domnii Pique, Busquets și Alba au renunțat la o parte din salarii atunci când au semnat contracte noi în vară

Considerăm că prezentarea acestor informații drept adevărate este nepotrivită, neprofesionistă și făcută cu rea-credință. Regretăm că astfel de informații, care afectează drepturile personale ale jucătorilor și care sunt confidențiale, sunt furnizate.

- fcbarcelona.es 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Christian Eriksen, așteptat în Premier League: „Ușa este mereu deschisă”

Șumudică, mesaj la miezul nopții, după încă un eșec în Turcia: „Mi-e frică de cum voi reacționa. Imposibil să accept!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
965157786852203
Catalin Arhire  •  08 Ianuarie 2022, 15:25

Pfffff ...ia un pic mai mult decat Alibec sau Tase :)

razr.517
razr.517  •  08 Ianuarie 2022, 14:54
Postat de ion.caraion pe 08 Ianuarie 2022, 14:41

Păi și vreți ca noi să-l credem?? La banii ăștia aproape că și Mimao își permite să-l plătească, dacă dîdîbiștii își vând casele, mașinile, plămânii și familiile.

Vezi-ti de clona/turma ta, nu te mai baga in seama ca musca-n ***. Cand o sa aveti si voi fani care iubesc asa de mult echipa incat sa doneze, atunci poti vorbi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  08 Ianuarie 2022, 14:47

Jurnalistul respectiv aflase, de undeva, de aceeasi suma, prezentata ulterior de Pique, pe care a inmultit-o cu 12 luni si i-a dat un total de 28 M pe an ... Acum ramane de vazut dc la Barca se platesc salariile de 2 ori pe an !? Una peste alta, si 5M /an este deja dezgustator, dar 28M /an este obscen! :(

Vezi toate comentariile (4)
Comentează