INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona vrea fundași: a pus ochii pe două nume mari de la echipe de top!

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 13:07 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 13:27

Barcelona ar putea să abandoneze pista Andreas Christensen (25 de ani), cu care are acord să vină liber la vară, întrucât există o șansă pentru transferul lui Matthijs De Ligt (22 de ani) de la Juventus.

Barcelona plănuiește să-și consolideze apărarea în curând, date fiind marile probleme din acest sezon. Potrivit Diario Sport, clubul catalan ar fi ajuns deja la un acord cu privire la termenii contractului cu fundașul lui Chelsea, Andreas Christensen, 25 de ani, care ar putea deveni liber în vară.

Matthijs De Ligt nu e gratis

Dar posibilul transfer al lui Matthijs de Ligt de la Juventus a afectat serios planurile lui Xavi. Barça ar putea să abandoneze pista Christensen, deoarece există și o șansă importantă pentru transferul olandezului de 22 de ani, dorit înainte să plece de la Ajax. În zilele următoare, Barcelona va trebui să decidă dacă semnează un contract cu Christensen sau se va reorienta.

Christensen e dorit de Bayern și Juventus

Danezul dorește să-și decidă viitorul în ianuarie. Este atras de posibilitatea de a se muta la Barça, a stopat negocierile cu londonezii pentru un nou contract, deși echipa lui Tuchel i-a făcut mai multe oferte, toate respinse de către fotbalist. 

Christensen așteaptă verdictul final al catalanilor. În cazul în care îi refuză serviciile, fie va relua negocierile cu Chelsea, fie va accepta una dintre ofertele disponibile de la alte cluburi. Situația lui Andreas este atent monitorizată de Bayern și de Juventus.

Și fundaș dreapta?

Barcelona caută și un fundaș dreapta. Îi place Cesar Azpilicueta, 32 de ani, ce ar putea ajunge gratis în iunie. Celălalt nume este cel al lui Noussair Mazraoui, aflat în aceeași situația la Ajax. Ultimele zvonuri îl privesc și pe Sidibé, de la AS Monaco, și el cu contract scadent în iune. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Moment tragic la un meci de fotbal din Algeria » A murit pe teren după ce s-a lovit la cap şi a continuat să joace

Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează