INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȘAHTIOR - DINAMO KIEV 3-0

Bătaia de după bătaie » Jucătorii de la Dinamo Kiev s-au răzbunat pe eșecul usturător cu Șahtior chiar pe teren

Stepanenko, Kucer și Iarmolenko au fost eliminați după bătaia generală din minutul 78, ultimii doi riscând multe etape de suspendare
Stepanenko, Kucer și Iarmolenko au fost eliminați după bătaia generală din minutul 78, ultimii doi riscând multe etape de suspendare

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2016 00:00

Deja campioni, jucătorii lui Dinamo Kiev au fost surclasați pe teren, dar s-au răzbunat la pumni și picioare, Iarmolenko lovindu-l pe Stepanenko.

"Am marcat un număr-record de goluri pentru Ucraina și suntem cei mai buni din această țară în continuare, deși am pierdut titlul".

Declarația lui Mircea Lucescu a venit după scorul de forfait cu care Șahtior a învins-o pe deja campioana Dinamo Kiev, exprimând toată frustrarea antrenorului semifinalistei Europa League. Dar și indignarea pentru bătaia generală iscată după al treilea gol.

" Stepanenko n-a comis nicio crimă, doar a sărutat emblema clubului. Jucătorii mei au suferit mult și n-au răspuns la provocări. Probabil că trebuia și un pic de sânge", a acuzat Il Luce.

Gestul lui Stepanenko i-a scos din minți pe adversari. Vida l-a împins și apoi Iarmolenko l-a lovit cu piciorul peste genunchi, golănește, iar de-aici a ieșit o încăierare XXL, în care nici Kucer n-a rămas dator.

"Meciul de azi mi-a confirmat ceea ce am tot spus mereu: sunt echipe care nu joacă la adevărata valoare contra lui Dinamo Kiev, iar cu noi se autodepășesc și vor să ne rupă picioarele. Uitați-vă ce fac arbitrii la meciurile lor! E o problemă de corectitudine a competiției", a conchis Lucescu.

"Eu n-am provocat pe nimeni să încerce să-mi rupă piciorul. Îl anunț public pe Iarmolenko că am încheiat orice prietenie, m-a lovit cu intenție"
Taras Stepanenko, mijlocaș Șahtior

8-0e golaverajul celor 3 dueluri Șahtior - Dinamo Kiev din acest sezon, toate câștigate de echipa lui Mircea Lucescu, în campionat și în Supercupă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează