INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Bătaie cu vin » Andy Carroll a ”ucis-o” pe Chelsea, apoi s-a încăierat cu un fan al albaștrilor

Carroll, 9 selecții (2 goluri) în naționala Angliei, a fost cumpărat de West Ham de la Liverpool cu 23 milioane euro
Carroll, 9 selecții (2 goluri) în naționala Angliei, a fost cumpărat de West Ham de la Liverpool cu 23 milioane euro

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2015 00:00

Incidentul s-a petrecut într-un restaurant londonez, duminică, după victoria lui West Ham cu 2-1. ”Vinul roșu zbura peste tot prin local”, a povestit un martor al incidentului.

Andy Carroll a fost irezistibil în week-end. Și pe teren, înscriind golul victoriei în meciul lui West Ham cu Chelsea (2-1), și în afara lui. Mai precis în restaurantul londonez cu profil japonez Roku, unde s-a încăierat cu un fan al albaștrilor.

Internaționalul englez de 26 de ani lua masa împreună cu prietenii cînd un fan Chelsea s-a apropiat, încercînd să-l sărute. Carroll a sărit ca ars, a pus mîna pe sticla cu vin roșu de pe masă și l-a împroșcat pe agresor, care i-a replicat cu aceeași monedă.

"A fost o adevărată baie cu vin. Zbura în toate direcțiile", a povestit un martor ocular, citat de tabloidul The Sun: "Spiritele s-au liniștit abia după ce au intervenit bodyguarzii lui Carroll".

Salvat de pompieri

Un fan Barnsley (D3), aflat sub influența alcoolului, a adormit la toaletă în pauza meciului cu Fleetwood (0-1). Cînd s-a trezit, după 7 ore, a găsit ușa încuiată și a acționat alarma care a alertat serviciile de urgență. "N-am băut decît vreo două sticle cu bere", s-a scuzat el în fața pompierilor care i-au venit în ajutor.  
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează