INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bayern Munchen, blocată 9 ore în aeroport, înainte de plecarea în Qatar, pentru Campionatul Mondial al Cluburilor » Nemții sunt furioși!

Bayern Munchen FOTO IMAGO
Bayern Munchen FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 15:43 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 17:05

Bayern Munchen a învins Hertha Berlin, scor 1-0, în runda #20 din Bundesliga, iar după partidă, elevii lui Hansi Flick au avut probleme la plecarea spre Qatar pentru Campionatul Mondial al Cluburilor.

„Acum urmează un zbor plăcut”, a declarat Hansi Flick după triumful echipei sale din Bundesliga, însă jucătorii lui Bayern au avut probleme înainte de plecarea spre Qatar: zborul a fost amânat, iar aceștia au petrecut noaptea în avion.

Bayern Munchen, blocată 9 ore în aeroport!

Avionul cu delegația echipei Bayern Munchen ar fi trebuit să decoleze din Berlin cu puțin timp înainte de miezul nopții, dar a fost blocat de controlorii de trafic pentru o întârziere de 30 de secunde! Abia după 9 ore, plus o escală la Munchen, au putut pleca spre Doha.

Limita de decolare era miezul nopții, pentru că între 12 noaptea și 5 dimineața nu se fac zboruri din cauza poluării fonice.

„Suntem speriați. Responsabilii acestui zbor nici măcar nu știu ce i-au făcut echipei noastre”, a declarat președintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenige. 

Aeroportul din Berlin a fost inaugurat anul trecut, în octombrie, după o întârziere de 9 ani. Construcția a costat 6 miliarde de euro, iar acesta ar fi trebuit să fie inaugurat în 2012.

Bayern, fără Goretzka, favorită la câștigarea Campionatului Mondial al Cluburilor

Leon Goretzka este marea absență din lotul lui Bayern Munchen pentru Campionatul Mondial al Cluburilor. Internaționalul german și Javi Martinez au fost testați pozitiv și nu au făcut deplasarea în Qatar.

Bayern Munchen se va duela în semifinalele turneului cu Al Ahly, câștigătoarea Ligii Campionilor din Africa. Dacă bavarezii se vor impune în fața formației din Egipt, vor juca finala cu câștigătoarea dintre Palmeiras și Tigres.

2013este anul în care Bayern Munchen a mai câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor

Suntem foarte ambițioși, vrem să devenim campioni și să câștigăm Campionatul Mondial al Cluburilor. Suntem principalii favoriți pentru că suntem o echipă din Europa. Va fi o provocare, dar cu siguranță ne dorim să câștigăm acest trofeu.
- Thomas Muller, mijlocaș Bayern Munchen

VIDEO. Dante și Thiago au înscris pentru Bayern în finala din 2013 de la Campionatul Mondial al Cluburilor

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, enervat de Jurgen Klopp: „Nu mă așteptam la asta din partea lui!”

Declarații surprinzătoare ale unui fost fotbalist de la Barcelona: „Era presiune pe antrenor și de aceea îl prefera pe Pique”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează