INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Bayern Munchen și Manchester United fac afaceri din nou » Ce schimb spectaculos pun la cale

Bayern / Foto: Imago
Bayern / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 14:07 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:17

Bayern are mare nevoie de un fundaș central și vrea să-l ia pe Varane, de la Manchester United, în ianuarie. La rându-le, „diavolii” au pus ochii pe Thomas Muller, ajuns rezervă de lux la bavarezi și aproape de finalul contractului scadent la 30 iunie 2024. United l-a mai luat de la Bayern pe Schweinsteiger, în 2015.

Bayern și Manchester United sunt colege de grupă în Champions League, dar ar putea fi și partenere de afaceri în mercato hibernal. Presa din Anglia și din Germania relatează că între cele două se discută un schimb spectaculos de jucători: Thomas Muller vs Raphael Varane.

Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!
Advertorial
Manchester United în misiune imposibilă la Istanbul. Combină pariurile preferate la meciurile din Liga Campionilor, pe Betano, cu Bet Builder!

Bayern are mari probleme în zona fundașilor centrali și a pus ochii pe Varane

Bayern are mari probleme cu fundașii centrali. Mathijs de Ligt este accidentat și va lipsi o perioadă lungă de timp, iar sud-coreeanul Kim a acuzat și el probleme musculare în ultimele zile. Antrenorul Thomas Tuchel a tot improvizat până acum, însă soluția pe termen lung este achiziționarea unui al treilea „central” în mercato hibernal. 

Printre candidații principali se află Raphael Varane, ajuns rezervă la Manchester United. Tabloidul Bild consideră că sunt șanse bune de a-l aduce la Munchen, cu banii jos sau la schimb cu Thomas Muller.

Erik ten Hag l-a vrut și iarna trecută pe Thomas Muller la Manchester United

Legendarul mijlocaș ofensiv al bavarezilor, 34 de ani, nu mai are loc în primul unsprezece sub comanda lui Thomas Tuchel. A anunțat că ar fi dispus să-și prelungească acordul cu campioana Germaniei, însă fostul internațional Lothar Matthaus l-a sfătuit să plece dacă vrea să-și încheie cariera pe teren și nu pe bancă.

Interesat de serviciile lui s-a arătat Erik ten Hag, care l-a vrut și iarna trecută la Manchester United. Din informațiile Bild, „Ten Hag (53) l-a pus pe veteranul din Munchen pe lista sa de preferințe cu jucători experimentați care ar putea aduce United din nou pe drumul spre succes”. Iar un schimb Muller - Varane pare cea mai bună opțiune, pentru toată lumea.

N-ar fi prima oară când Manchester United cumpără de la Bayern. În 2015,, bavarezii au luat 9 milioane de euro din vânzarea lui Bastian Schweinsteiger la United. Fostul mijlocaș câștigase titlul mondial cu reprezentativa Germaniei, în 2014.

5 meciurica titular a bifat Thomas Muller în acest sezon la Bayern. Are în total 485 de minute jucate

Citește și:

Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă
LIGA CAMPIONILOR
Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă"
AC Milan e la un pas să iasă din Europa » Stefano Pioli, explicații pentru înfrângerea cu Borussia Dortmund
AC MILAN - BORUSSIA 1-3
AC Milan e la un pas să iasă din Europa » Stefano Pioli, explicații pentru înfrângerea cu Borussia Dortmund

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close