INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bayern şi Schalke merg umăr la umăr în lupta pentru titlu în Germania

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Bayern s-a împiedicat la Monchengladbach, 1-1, iar Schalke a profitat egalînd-o la puncte după 1-0 cu Hertha

Se anunţă iar un final dramatic de campionat în Bundesliga, exact ca anul trecut, cînd Wolfsburg şi-a asigurat titlul abia în ultima etapă. Liderul, Bayern, nu pare să aibă suflu şi pentru partidele din campionat cînd vine după Ligă: evoluţie convingătoare şi victorie cu 1-0, miercuri, în manşa tur a semifinalei cu Lyon, doar remiză, ieri, la Monchengladbach (1-1), şi aceea obţinută cu destule emoţii.

De pasul greşit al munchenezilor a profitat Schalke. La Berlin, pe terenul ultimei clasate, Hertha, la care Max Nicu n-a fost nici rezervă, echipa lui Magath a acuzat multă vreme miza partidei. Şi cu şansă la ocaziile mari irosite de gazde în repriza secundă, a izbutit totuşi să se elibereze în final (87) şi să înscrie golul unei victorii la care nu mai spera.

Cum doar golaverajul inferior îi mai ţine pe "mineri" în umbra lui Bayern, finalul va fi garantat a la Hitchcock. Robben şi Ribery au un program mai uşor, într-adevăr, dar dacă luăm în calcul şi returul cu Lyon, de marţi, situaţia se complică. Asta e speranţa lui Schalke.

13 goluri o despart pe Bayern de Schalke în fruntea clasamentului din Bundesliga

PROGRAM
1. BAYERN 64p (66-29)
Bochum (a)
Hertha (d)

2. SCHALKE 64p (53-29)
Werder (a)
Mainz (d)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează