INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Beckham a debutat pentru PSG în victoria parizienilor din clasicul Franţei

(foto: reuters)
(foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 11:36

Liderul din Ligue 1, PSG, a învins aseară cu 2-0 pe Marseille (N'Koulou, autogol şi Ibrahimovici) în derby-ul Fraţei şi se menţine în fruntea clasamentului din Hexagon la 3 puncte distanţă de urmăritoarea Lyon. Aseară, pentru echipa din capitala Franţei a debutat şi David Beckham, care a întrat în teren în minutul 76, devenind al 400-lea jucător din istoria clubului. VIDEO AICI CU REZUMATUL MECIULUI

”Sînt foarte fericit pentru că am cîştigat acest meci important. A fost o seară perfectă, deoarece echipa a jucat excelent şi mă bucur că sînt al 400-lea jucător din istoria clubului şi totodată component al unei echipe speciale. Vreau să le mulţumesc fanilor care au fost incredibili, nu credeam că la vîrsta mea, o să joc un meci aşa de important”, a declarat Beckham (37 de ani), conform SkySports.

Managerul lui PSG, Carlo Angelotti, s-a arătat mulţumit de evoluţia englezului şi spune că acesta ar putea fi titular în meciul din Cupă.

”David a intrat deoarece Verratti a arătat semne de oboseală şi aveam nevoie de un jucător odihnit. Chiar dacă a jucat 20 de minute, Beckham şi-a arătat clasa şi experienţa. În cupă poate intra din primul minut avînd în vedere că Verratti e suspendat”, a declarat la sfîrşitul meciului managerul italian.

PSG o va întîlni din nou pe O.Marseille, miercuri pe Parc des Princes, într-o întîlnire contînd pentru Cupa Franţei.

(Valentin Melci)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
scaiualcar
scaiualcar  •  25 Februarie 2013, 13:17

Ibra are respect pentru doar doi jucatori din istorie: Mutu si Beckham. Dar nu e legat de fotbal... ca daca e de fotbal Ibra nu se iubeste decat pe el. AAAhhhh, iu secsii deval!!!!

thumbzilla
thumbzilla  •  25 Februarie 2013, 11:57
Postat de rudel.obreja pe 25 Februarie 2013, 11:42

sunt curios daca Ibrahimovic o sa-l pocneasca si pe Beckham...

:)) nu cred ca are un asemenea tupeu.beckham e un jucator prea mare ca sa faca ibrahimovici un asemenea gest.si in general el sa luat de unii cu un nume mai mic decat al lui,ceea ce nu e cazul lui beckham,plus ca beckham pare un tip pe care nu ai cum sa-l urasti,si cred ca se vor intelege destul de bine.

rudel.obreja
rudel.obreja  •  25 Februarie 2013, 11:42

sunt curios daca Ibrahimovic o sa-l pocneasca si pe Beckham...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează