INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CE ŢINE VICTORIA LA RECE

Beckham a găsit ochelari de soare, creme şi chiloţi în frigider! :)

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Poveste incredibilă datînd din perioada californiană a starului englez. Cu ce l-a scos din minţi Victoria? Lui David i-a fiert sîngele în vene cînd a vrut să se răcorească într-o seară caniculară căutînd o îngheţată în frigider. Acolo n-a putut găsi nimic comestibil, ci numai acareturile soţiei, care şi-a mutat şifonierul mai la rece.


Potrivit "Metropolitan Post", pe atunci mijlocaşul lui LA Galaxy a descoperit siderat în sertarul de jos al congelatorului vreo zece perechi de ochelari de soare. La mijloc era plin de seturi de lenjerie intimă din bumbac, iar în partea de sus a dat peste creme, sticluţe de parfum şi chiar un tricou din caşmir! Evident, David a explodat şi după o ceartă violentă cu Victoria a ieşit furtunos din luxoasa vilă din Los Angeles pentru a merge la restaurant din Hollywood ca să-şi potolească setea.


Şi încă un amănunt. Uşa frigiderului a fost decorată de arhitectul reşedintei, la cererea Victoriei, cu cristale Swarowski! Avea dreptate şi Posh Spice: ce să caute într-o asemenea bijuterie de frigider un cornet amărţit de îngheţată?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tatutzu
tatutzu  •  10 Martie 2010, 12:20

prostia intruchipata... A VOASTRA, IDI0TILOR, CA SCIETI ASEMENEA TAMPENII

Vezi toate comentariile (1)
Comentează