INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINAL DE CARIERĂ PENTRU BECKHAM

Beckham se lasă de fotbal după Mondialul din Africa

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2010 00:00

Fotbalul e pe cale să piardă încă un star. Un apropiat al familiei Beckham susţine că mijlocaşul englez, împrumutat de LA Galaxy la AC Milan, vrea să se retragă definitiv după Mondialul din Africa, nemulţumit că nu poate fi alături de familia sa.

"Cupa Mondială va fi turneul de adio pentru Beckham. Vrea să se retragă cu fruntea sus. A luat decizia finală. Va da totul pentru ţara sa la Mondial, apoi vrea să se dedice familiei", a dezvăluit un prieten al starului englez pentru The Sun.

Beckham, 34 de ani, este momentan împrumutat de LA Galaxy la AC Milan. Mai are 18 luni în contract, însă vrea să se stabilească definitiv în Anglia, alături de cei dragi.

Mijlocaşul englez i-a transmis deja şi soţiei sale că vrea să renunţe, iar aceasta a fost de acord.

Purtătorul de cuvânt al familiei Beckham n-a confirmat însă informaţia: "Deocamdată nu a fost luată nici o decizie în acest sens".

 

Mondialul din Africa va fi al patrulea pentru Becks. Şi-a început cariera la Manchester United, în 1992. După ce a strâns şase titluri de campion şi trofeul Champions League, s-a transferat la Real Madrid, în 2003.

Patru ani mai târziu, a semnat cu americanii de la LA Galaxy. În intersezon a fost împrumutat la AC Milan. Prima partidă la "naţională" a bifat-o în 1996. Ulterior a devenit cel mai selecţionat jucător englez, cu 109 apariţii în tricoul primei reprezentative.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  16 Ianuarie 2010, 17:24

si limba romana e din nou macelarita.sa stii...ca oriunde a jucat Beckham si-a facut treaba...deci...mai bine taci;)

 •  16 Ianuarie 2010, 17:24

si limba romana e din nou macelarita!!:))) staruri a fost?:))=)) gg....si sa stii...ca oriunde a jucat Beckham..si-a facut treaba deci......mai bine taci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează