INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Benitez ar putea fi dat afară astăzi! Ce nume gigantic l-ar putea înlocui pe antrenorul spaniol pe banca madrilenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 14:37

Astăzi, la ora 20:30, Real Madrid a programat o conferință de presă în care va face un anunț important, după ce acționarii s-au întîlnit de dimineață. Viitorul lui Rafa Benitez este incert în urma umilinței suferite în fața Barcelonei chiar pe Bernabeu, scor 0-4.

Managerul lui Real Madrid este contestat vehement de către suporterii ”blanco” pentru jocul sărăcăcios prestat de echipa sa în ultima vreme. Apogeul a fost atins sîmbătă, cînd echipa sa a suferit cea mai drastică înfrîngere pe teren propriu în fața rivalei eterne, de la celebrul 2-6 înregistrat în mai 2009.

Cotidianul francez L'equipe speculează că Benitez ar putea fi înlocuit pe banca tehnică de către Zinedine Zidane. Zvonurile însă au fost infirmate chiar de către Zizou, acesta spunînd că nu este destul de experimentat pentru un post de asemenea anvergură.

Fanii nu sunt singurii contestatari ai lui Benitez, Cristiano Ronaldo exprimîndu-și și el nemulțumirea la adresa antrenorului spaniol. Acesta i-ar fi spus lui Florentino Perez că Real nu poate face performață cu Rafa la cîrmă: ”Nu cred că vom cîștiga vreun trofeu dacă Benitez rămîne antrenor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează