INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAT

Benitez e pus la zid de Riera: "Nu vorbeşte cu jucătorii"

Articol de - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Liverpool e ca un cazan sub presiune.

 

Nemulţumirile jucătorilor cresc de la o zi la alta, iar unii mai dau şi pe afară. A fost cazul lui Ryan Babel, acum  a ieşit în faţă Albert Riera. Jucătorul spaniol a vorbit despre club ca despre "o navă pe cale de a naufragia", iar  pe managerul Rafa Benitez l-a pus la zid: "Acest an a fost extrem de dificil, dar nu s-a schimbat nimic. Cînd vezi cum corabia se scufundă şi tu nu reacţionezi....".

De doi ani la Liverpool, Riera spune că a avut suficient timp ca să-l cunoască pe Benitez: "Îl ştiu ca om. Niciodată n-a rezolvat o problemă cu un jucător mergînd şi stînd de vorbă cu el. Dialogul lui cu fotbaliştii e zero".

Transferat pe 8 milioane de lire sterline de la Espanol, Riera e foarte dezamăgit de situaţia sa: "Simt că pot să ajut echipa, dar văd că nu sînt lăsat. Şi cînd ajungi să fii ignorat o iei drept ceva personal. Poate că Benitez are ceva cu mine".

Jucătorul spaniol susţine că nu-l vede pe Rafa Benitez pe banca Realului, aşa cum se vehiculează în presă: "La Real ţi se cere să joci frumos şi să iei titluri. Noi n-am făcut niciodată spectacol. Eficienţi poate c-am fost, dar spectaculoşi în nici un caz".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  18 Martie 2010, 13:21

tocmai asta s-a gasit sa comenteze? 8 mil lire au dat pe ciurucul asta ? atunci trebuia sa-si dea demisia benitez.

 •  18 Martie 2010, 12:46

Sursa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează