INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mendy rămâne după gratii până la procesul din ianuarie! E acuzat de 4 violuri

Mendy rămâne după gratii până la procesul din ianuarie! // sursa foto: Imago
Mendy rămâne după gratii până la procesul din ianuarie! // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 15:25 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 15:37

Judecătorul i-a respins pentru a treia oară cererea Benjamin Mendy (27 de ani) de eliberare pe cauțiune. Fundașul stânga al lui Manchester City stă de șapte săptămâni în închisoare.

Nici acum nu au convins judecătorul avocații lui Benjamin Mendy. A fost a treia cerere de eliberare pe cauțiune. Campionul mondial francez, în vârstă de 27 de ani, deja închis de șapte săptămâni, va rămâne după gratii până pe 24 ianuarie, data procesului.

Trei tinere de peste 16 ani au făcut plângerea împotriva lui Benjamin Mendy

Fundașul stânga al lui Manchester City are împotriva sa patru capete de acuzare de viol și unul de agresiune sexuală. Legate de trei persoane de peste 16 ani care au făcut plângere pentru atacuri petrecute în perioada octombrie 2020 - august 2021.

Jucătorul, care nu a fost prezent la audierea de astăzi, este reținut la închisoarea Altcourse, din Liverpool.

Benjamin Mendy, transfer de top în era Guardiola

Benjamin Mendy este unul dintre cei mai scumpi jucători aduși la City în mandatul lui Pep Guardiola. În vara lui 2017, „cetățenii” plăteau 57,5 milioane de euro. Accidentările și viața extrasportivă l-au împiedicat să se impună în echipa de start. În cei 4 ani de contract, Mendy a strâns doar 75 de meciuri, marcând două goluri.

Mendy a fost mereu în prim-planul presei de scandal din Anglia. Cea mai recentă problemă a apărut iarna trecută, când fundașul a încălcat protocolul împotriva Covid-19. A chemat mai mulți prieteni și un bucătar celebru la locuința lui din Cheshire, în ciuda regulamentului care interzicea clar acest lucru.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Regretă transferul la PSG? Afirmații alarmante: „Nu pot spune că sunt fericit”

Incident cu Neymar live! Starul lui PSG, numit „idiot” de cel mai cunoscut comentator brazilian

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  11 Octombrie 2021, 19:05

Black lives matter!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează