INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

Benzema l-a mai salvat o dată pe Mourinho » Cadou Special One

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2011 02:01

Golul francezului a venit perfect pentru a 48-a aniversare a portughezului, echivalînd cu un pas mare spre finală.

Sevilla nu i-a stricat aniversarea lui Mourinho, care a adăugat celor 48 de ani un succes (1-0), în prima manşă, echivalent cu un pas important spre calificarea în finala Cupei Spaniei.

Criticat poate prea mult în ultimul timp, Benzema a stabilit scorul pauzei. Salvatorul din meciul cu Mallorca a reuşit un golazo (16), după ce s-a distrat cu Alexis şi Escude, executîndu-l pe Palop. Andaluzii puteau egala, dar Navas nu l-a putut bate pe Casillas. Cînd Luis Fabiano l-a depăşit pe Iker, a apărut Albiol, care, cu ajutorul barei, a oprit mingea la cîţiva centimetri de gol!

Real putea închide jocul dacă Xabi Alonso nu ţintea de la distanţă (60) poarta părăsită de Palop, ieşit să-l blocheze pe Ozil. Nici Carvalho n-a găsit plasa cu capul, Palop salvînd de sub bară. Şi Ronaldo s-a împiedicat incredibil singur cu poarta goală, spre disperarea lui Mourinho! Noroc că Negredo n-a răzbunat toate aceste ratări şi Real deja visează la finala cu Barcelona.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
neaga1900
neaga1900  •  27 Ianuarie 2011, 11:29

Ai vazut tu din casa:spaniolii nu au reusit nici cu 3d sa stabileasca daca circumferinta mingiui a trecut in totalitate linia portii, dar tu ai vazut cu ochiul ala de sticla.....

star01
star01  •  27 Ianuarie 2011, 10:19

continua sa aiba noroc Realul,asta numai pana cand "da iar deSUPERBARCA!!!

rngade
rngade  •  27 Ianuarie 2011, 04:20

Si pentru ca nimeni nu aduce vorba si despre celalalt meci din semifinale, trebuie sa mentionez ca Barcelona a invins cu 5-0 in dauna Almeriei (Messi si-a facut "norma" inscriind de doua ori...)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează