INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MURCIA - REAL MADRID 0-0

Benzema, s-a terminat? » Francezul şi-a compromis şansele de a fi titular la Real

Articol de - Publicat joi, 28 octombrie 2010 00:00

Internaţionalul francez a irosit şi ultima şansă de a-şi cîştiga un loc de titular la Real în meciul de Cupă cu Murcia.

Real Madrid s-a făcut iar de rîs în Cupa Spaniei. După eliminarea suferită sezonul trecut, în faţa necunoscutei Alcorcon, marţi seară  n-a reuşit decît un 0-0 în prima manşă a "dublei" cu Murcia (liga a treia). Din acest semieşec, cel mai rău a ieşit internaţionalul francez Karim Benzema.

Adversarul "tricolorilor" în preliminariile Euro 2012 primise o ultimă şansă din partea antrenorului Jose Mourinho de a arăta că merită să primească un loc în primul unsprezece. Numai că atacantul l-a dezamăgit din nou. Abia dacă a intrat în joc în prima repriză, cînd singura sa "reuşită" a fost un gol din ofsaid, a părut ceva mai determinat în partea a doua, dar fără a puncta clar.

Iar în condiţiile în care tehnicianul portughez l-a şi schimbat în minutul 62, cotidianul Marca a concluzionat: "Mourinho i-a dat sentinţa lui Benzema prin înlocuirea cu Higuain. Francezul n-a trecut testul".   

Zero pe linie
Meciul cu Murcia a fost al treilea în care Mourinho l-a titularizat pe Benzema. În precedentele, cu Osasuna, în campionat, şi cu Auxerre, în Ligă, a dezamăgit pe toată linia şi a fost de asemenea înlocuit.

Îl vrea Manchester United
Trecut practic pe linie moartă de Mourinho, Benzema îşi face deja gînduri de plecare. Singura destinaţie viabilă în acest moment e Manchester United, care l-a dorit şi în 2009. Atunci însă, francezul a ales să meargă la Real, care i-a dat Lyonului 35 de milioane de euro în schimbul său. 

1 e numărul golurilor marcate de Benzema în acest sezon pentru Real, la 3-0 cu Espanol, în etapa a 4-a

327 de minute
a evoluat francezul în acest sezon în Primera (8 etape derulate), în Ligă (3) şi în Cupă (1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  28 Octombrie 2010, 15:05

Din pacate asa este. Oricum Mourihno va aduce in vara un atacant de talie mondiala, nu se va simti lipsa francezului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează