INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Berlusconi vrea să schimbe antrenorul la Milan » Allegri condamnat

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 21:27

Deşi abia şi-a reînnoit contractul pînă-n 2014, tehnicianul campioanei ar pleca la vară. Patronul e nemulţumit de jocul echipei, care a suferit teribil în partida cu Chievo (1-0)


Silvio Berlusconi se pregăteşte să schimbe al zecelea antrenor la Milan. Massimiliano Allegri a ieşit din graţiile fostului premier italian şi are zilele numărate. Nici păstrarea titlului pare că nu-i mai poate salva postul, deşi în ianuarie îşi prelungise pînă-n iunie 2014 acordul cu "rossonerii"!

Preşedintele clubului nu este deloc mulţumit de jocul echipei, care, după eliminarea din Ligă, a intrat în vrie şi-n campionat şi a ajuns să fie sufocată de Chievo, chiar dac-a bătut la Verona (1-0), fiind salvată de eurogolul lui Muntari, de paradele lui Abbiati şi de ratările colegilor lui Thereau.

"Ideea lui Berlusconi e să aducă un antrenor mare, preferabil crescut la Milanello, menit să se adapteze imediat. Motivul pentru care nu-l dă afară pe Allegri e că n-a găsit soluţia. Ancelotti e la PSG, Van Basten a semnat cu Heerenveen, Gullit vine după falimentul cu Terek, Rijkaard e sub contract în Arabia Saudită, iar secundul Tassotti n-are încă experienţă", a explicat agenţia Calciomercato. Care adaugă şi că "varianta Guardiola a picat, pentru că ar implica o revoluţie mult prea costisitoare. La fel cum şanse mici au Spalletti şi Mancini, ambii fără pedigreeul cerut la Milan. Campioana vrea să-l schimbe pe Allegri, însă e în stare să-l şi înlocuiască?"

"Va trebui să mai aşteptaţi pentru funeralii. Mă înfurii cînd aud că Juventus face lucruri unice şi Milan are un sezon dezastruos. Ia titlul cine stă în picioare"
Massimiliano Allegri, antrenor Milan

13 indisponibili a avut Milan cu Chievo. În plus, Nesta a jucat cu febră, Abbiati cu-n deget rupt la picior, iar Emanuelson cu glezna lovită

N-a vrut tricoul lui Muntari!
Nici copiii nu mai sînt atraşi de Milan. Muntari a fost şocat cînd, la finele meciului de la Verona, a fost refuzat de un băiat de mingi (foto) căruia îi oferise tricoul rossonero. Puştiul i l-a restituit, dar ghanezul l-a abandonat pe pista de atletism. Probabil că micuţul ţinea cu rivala Juventus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
blaustein
blaustein  •  12 Aprilie 2012, 10:43
Postat de masterchuckye pe 12 Aprilie 2012, 10:22

Milan are numai batrani...din pacate pt un suporter ca mine sezonul asta e dezastru..... tin cu Milan si Dinamo...2 echipe batrane si care nu pot tine pasul...lasa ca o sa se retraga si mosii astia odata si o sa intinereasca echipele...cu patronii astia e greu sa faci performanta .... pacat....parca nu-mi vine sa ma mai uit la fotbal....

Eu nu va inteleg... De ce e dezastru? E pe locul 2 la 1 pct de lider. Daca la Milan e dezastru atunci la echipe precum Liverpool, Marseille, Inter ce e? Are jucatori batrani, dar asta e politica clubului de ani buni, nu ar trebui sa va mai mire, nu domina fotbalul dar au rezultate.

masterchuckye
masterchuckye  •  12 Aprilie 2012, 10:22

Milan are numai batrani...din pacate pt un suporter ca mine sezonul asta e dezastru..... tin cu Milan si Dinamo...2 echipe batrane si care nu pot tine pasul...lasa ca o sa se retraga si mosii astia odata si o sa intinereasca echipele...cu patronii astia e greu sa faci performanta .... pacat....parca nu-mi vine sa ma mai uit la fotbal....

kily
kily  •  12 Aprilie 2012, 08:50

spaletti si mancini fara pedigree si allegri cu?! macaronarul asta este mai imbecil ca fecali... nici mourinho, in cuplu cu guardiola, nu ar putea scoate ceva din cimitirul de elefanti numit ac milan! dar, deh! la fotbal nu este ca la curve...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează