INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Se întoarce la Gaziantep? Beșiktaș nu vrea să plătească 2,5 milioane de euro pentru Maxim

Beșiktaș nu vrea să plătească 2,5 milioane de euro pentru Alexandru Maxim. Foto: Instagram
Beșiktaș nu vrea să plătească 2,5 milioane de euro pentru Alexandru Maxim. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 13:17 / Actualizat marti, 02 mai 2023 13:37

Alexandru Maxim (32 de ani) nu a fost titular în derby-ul Beșiktaș - Galatasaray (3-1), așa cum mijlocașul român îi ceruse antrenorului Șenol Guneș, și a intrat abia în minutul 90, semn că „vulturii” nu iau în calcul cumpărarea lui.

Beșiktaș nu intenționează să-l transfere definitiv pe Alexandru Maxim. Împrumutat doar până la finele Super Lig, mijlocașul de 32 de ani se va întoarce, după toate probabilitățile, la Gaziantep. 

FCSB, la un pas să rămână fără unul dintre cei mai importanți oameni! A refuzat oferta lui Gigi Becali și are două propuneri tentante pe masă!
FCSB
FCSB, la un pas să rămână fără unul dintre cei mai importanți oameni! A refuzat oferta lui Gigi Becali și are două propuneri tentante pe masă!

Presa turcă a anunțat că „vulturii" nu vor să achite 2,5 milioane de euro, suma cerută pentru a-l cumpăra pe român, astfel că peste o lună „tricolorul” ar urma să revină la clubul cu care mai are un sezon de contract și de la care a plecat după retragerea din campionat din cauza seismelor devastatoare din februarie.

Alexandru Maxim a bifat doar un meci titular la Beșiktaș

Beșiktaș a considerat că prețul este prea mare pentru o rezervă, așa cum a fost Maxim de când a ajuns la Istanbul. 

Degeaba i-a cerut antrenorului Șenol Guneș să joace din primul minut în derbyul cu Galatasaray de duminică (3-1), Alex a intrat abia în minutul 90, în locul lui Hadziahmetovic, care marcase golul al doilea al „alb-negrilor”. 

Maxim n-a strâns decât 197 de minute din opt apariții în campionat la Beșiktaș, fiind în formula de start numai contra campioanei Trabzonspor, la mijlocul lui aprilie. Nu are nicio realizare pentru „vulturi”, în timp ce în prima parte a Super Lig își trecuse în cont patru goluri și șase assisturi.

Gaziantep va juca în liga a doua

„Guneș nu a fost mulțumit în ultimele meciuri de evoluția liniei sale de mijloc și de eficiența acesteia, motiv pentru care se gândește să îi mai dea o șansă lui Maxim, care se implică mult la antrenamente și a adus mereu ceva pozitiv de pe bancă”, scria agenția Sporx, înaintea duelului cu Galata. 

Alex Maxim pare însă resemnat că statutul său nu se va schimba și după finalul stagiunii se va întoarce la Gaziantep, care va retrograda și va juca în liga secundă.

VIDEO. Rezumatul meciului Beşiktaş - Galatasaray (3-1)

Citește și:

Mutu, întrerupt de Petrescu în timpul interviului: „Îl înțeleg, îi mulțumesc pentru asta”

Pericol, Barcelona! Liga spaniolă a respins planul pentru revenirea lui Lionel Messi

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
boribgue
boribgue  •  02 Mai 2023, 14:51

Domnul Scorpie, mare atentie, Gaziantep nu o sa retrogradeze. Nici ei, si nici Hatay... stiti, cutremurul, pica doar doua echipe etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează