INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO A prins 17 meciuri în Premier League și a decis să se retragă la numai 21 de ani din cauza abuzului de cocaină: „Sunt surprins că încă sunt în viață”

Billy Kenny (49 de ani), fost mijlocaș la Everton, a mărturisit că a consumat alcool și cocaină timp de 25 de ani, fără încetare. +4   FOTO
Billy Kenny (49 de ani), fost mijlocaș la Everton, a mărturisit că a consumat alcool și cocaină timp de 25 de ani, fără încetare.

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 11:50 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 21:10

Billy Kenny (49 de ani), fost mijlocaș la Everton, a mărturisit recent că a consumat alcool și cocaină timp de 25 de ani, fără încetare!

Fostul fotbalist al trupei de pe „Goodison Park” a precizat că este surprins că încă este în viață, date fiind viciile de care abuza. Acesta s-a retras din cariera de fotbalist profesionist în 1994, la numai 21 de ani. 

Loris Karius e luat peste picior de fani, după ultima fotografie postată de Diletta Leotta: „Dintre toate, s-a pozat tocmai cu acela”
METROSPORT
Loris Karius e luat peste picior de fani, după ultima fotografie postată de Diletta Leotta: „Dintre toate, s-a pozat tocmai cu acela”

Billy Kenny, fost mijlocaș Everton: „Tot ce voiam să fac era să consum alcool și cocaină” 

„Nu băusem în viața mea o bere până să fiu promovat la prima echipă a lui Everton. Nu făceam asta înainte. Simțeam că trebuie să să mă comport ca atare ca să fac parte din lotul echipei mari, pentru că eram doar un copil. 

Foto: A Halftime Report
Foto: Getty Images
Foto: Liverpool Echo
Foto: Liverpool Echo
Foto: The Athletic

21 de meciuria jucat Billy Kenny la Everton. 17 au fost în Premier League

Din momentul în care am fost promovat în lotul echipei mari, am început să consum alcool și cocaină. Asta s-a întâmplat timp de 25 de ani, fără să fac măcar vreo pauză. Sunt surprins că încă sunt în viață. 

Obișnuiam să mă trezesc, să beau timp de două-trei zile, după aceea dormeam timp de două zile, mâncam mâncare chinezească și o luam de la capăt”, a declarat Billy Kenny, potrivit Marca. 

Billy Kenny, fost jucător Everton: „Viața mi-a dat o a doua șansă” 

Ulterior, Billy Kenny a dat detalii și despre cum arată viața acestuia este în prezent. 

„Viața mi-a dat o a doua șansă. Am jucat pentru Everton și nimeni nu poate contesta asta. Mi-a plăcut acest lucru. Acum mă aflu într-o altă etapă a vieții mele, de care încerc să mă bucur. 

Încă mai am zile în care trebuie să mă străduiesc din greu pentru a mă abține, dar simt că viața mea merge în direcția corectă”, a mai precizat Billy Kenny, potrivit sursei citate anterior. 

un gola înscris Billy Kenny pentru Everton, într-o înfrângere cu Chelsea, 1-2, în martie 1993

Pe lângă Everton, Billy Kenny a mai evoluat în carieră la Oldham Athletic, Barrow și Royal Seaforth, toate formații din eșaloanele inferioare ale fotbalului englez. Billy Kenny a bifat o selecție și la naționala U21 a Angliei. 

Citește și: 

Dani Alves, scrisoare din închisoare, după ce soția l-a anunțat că divorțează: „Vă voi demonstra tuturor!”

Mutarea de mare maestru a lui Xavi » L-ar fi convins pe Messi să revină la Barcelona

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
DjimZmit
DjimZmit  •  22 Martie 2023, 20:53

" un gol a înscris Belly Kenny pentru Everton, într-o înfrângere cu Chelsea, 1-2, în martie 1993".... Belly, chiar asa?!?!...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează