INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Boloni e satisfăcut de remiza cu Lyon, totuși își critică jucătorii: „Nu vreau să-i menajez”

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz pe încă un sezon. 
Foto: Imago
Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz pe încă un sezon. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 15:42 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:42

Metz a scos un egal (1-1) la Lyon și Laszlo Boloni mărturisește că înaintea meciului ar fi semnat pentru o remiză, însă crede că echipa lui poate mai mult: „Ei știu că pot juca mai bine și că nu trebuie să se plângă în teren.

Metz și-a prelungit seria fără victorie în Ligue 1 la șase meciuri, după ce a terminat nedecis la Lyon (1-1), și rămâne pe loc retrogradabil (16). Egalul îl mulțumește ca rezultat, la fel ca prestația pe ansamblu a echipei, însă Laszlo Boloni e exigent și are ceva de reproșat elevilor săi.

Campion cu Leicester în Premier League, acum a ajuns în faliment. „Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat!”
ANGLIA
Campion cu Leicester în Premier League, acum a ajuns în faliment. „Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat!”

Ladislau Boloni: „Încă ne lipsește ceva"

„Dacă cineva mi-ar fi oferit varianta unei remize înaintea partidei, aș fi semnat pe loc, cu ambele mâini. Sunt satisfăcut că nu am pierdut, numai că nu vreau să-mi menajez jucătorii. Pentru c-au existat momente când se pierde mingea, când e un fault pe care arbitrul îl fluieră ori nu, nu se poate să accepte să stea pe loc, să ridice mâinile, să se plângă. Încă ne mai lipsește ceva în raport cu expresia «luptă». Poți să critici mereu, însă ei știu bine că trebuie să-și amelioreze evoluția", a declarat antrenorul de 70 de ani la conferința de presă.

Boloni a analizat cu același simț critic partida cu Lyon: „În prima repriză au fost momente în care puteam să fie mai curajoși, mai eficienți. Cuvintele mele din pauză sugerau că ne lipsesc anumite lucruri. De exemplu, să recuperăm mingea un pic mai sus, să fim puțin mai agresivi în recuperarea balonului în terenul advers. Ne lipsește de asemenea și golul. 

Nu trebuie să așteptăm mereu greșeala adversarului pentru a marca, după cum se poate întâmpla să încasăm un gol după o execuție extraordinară. Dacă ținem cont de tot, sunt satisfăcut de prestație. Cu un accent critic punctual însă asupra unor jucători. Simt și eu puțin un gust amar, pentru că este a doua oară când nu câștigăm într-o astfel de situație".

9goluri au marcat în total jucătorii lui Metz în 11 etape disputate în acest sezon din Ligue 1. Al treilea cel mai slab atac din elita Franței, după Clermont (7) și Lyon (8), ambele în zona retrogradării

Campion cu Leicester în Premier League, acum a ajuns în faliment. „Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat!”

FOTO Așa arată camera de hotel pentru care Harry Kane plătește 11.000 de euro pe noapte

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Noiembrie 2023, 17:58

nimeni nu comenteaza la articole slabe ...articolele bune nu au spatii de comentarii ...si mai credeti ca va pricepeti ...rusine sa va fie ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Noiembrie 2023, 16:50

B ul...B ul...B ul ...egal cu ultrima clasata ...nimik nu va mai salveaza decat alungarea lui Boloni ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează