INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bombă la Augsburg! » 54.000 de oameni au fost evacuaţi din casele lor

Articol de - Publicat marti, 27 decembrie 2016 00:00

Evacuarea a început în zorii zilei de Crăciun. Pe o rază de 1,5 kilometri, în jurul bombei descoperite în timpul unor lucrări, circa 54.000 de oameni au fost evacuaţi din casele lor.

Urcaţi în autobuze, microbuze şi transportaţi, majoritatea, pe stadionul lui FC Augsburg. Iar responsabilii WWK Arena şi ai clubului au avut grijă ca "musafirilor" să nu le lipsească absolut nimic.

Gustări reci, spaţii de joacă pentru copii, gazonul, pentru cei care au vrut sa facă mişcare, restaurante şi baruri aflate în incinta stadionului de 31.000 de locuri - toate le-au fost puse la dispoziţie locuitorilor, ce şi-au petrecut aproape toată ziua acolo.

Dezamorsarea megaproiectilului a durat aproape 4 ore, dar până ce oamenii au primit undă verde să se întoarcă la casele lor au trecut 12!

1.840 de kilogramecântăreşte bomba de fabricaţie britanică dezamorsată de Crăciun în zona istorică a oraşului

4.000 de polițiștiau fost mobilizaţi pentru cea mai amplă acţiune de evacuare din Germania după Al Doilea Război Mondial

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează