INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Tot mai multe incertitudini la Borussia după eșecul cu Bayern » 3 vedete ezită să prelungească

Marco Reus, Jude Bellingham și mai nou Julian Brandt sunt jucătorii pe care Borussia Dortmund ar vrea să conteze și sezonul viitor, însă toți amână să-și dea acordul/ foto:  Imago Images
Marco Reus, Jude Bellingham și mai nou Julian Brandt sunt jucătorii pe care Borussia Dortmund ar vrea să conteze și sezonul viitor, însă toți amână să-și dea acordul/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 16:16 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 16:54

Marco Reus (33 de ani), Jude Bellingham (19) și mai nou Julian Brandt (26) sunt jucătorii pe care Borussia Dortmund ar vrea să conteze și sezonul viitor, însă toți amână să-și dea acordul. Bellingham și Brandt au oferte din Premier League.

La Dortmund șocul e puternic după eșecul din Der Klassiker, în fața lui Bayern (2-4), și pierderea primului loc în clasament. Predomină sentimentul că Borussia ar putea rămâne din nou cu mâna goală la final de sezon, iar potrivit tabloidului Bild, vedetele echipei aflate în negocieri pentru prelungirea contractelor ezită acum să vină în întâmpinarea clubului.

Chelsea vrea să dea lovitura! Agentul antrenorului negociază cu patronul miliardar al londonezilor
CHELSEA
Chelsea vrea să dea lovitura! Agentul antrenorului negociază cu patronul miliardar al londonezilor

Bellingham, Reus și Brandt ezită să prelungească cu Borussia Dortmund

Este vorba despre internaționalul englez Jude Bellingham și despre internaționalii germani Marco Reus și Julian Brandt. Reus, 33 de ani, deși este de-al casei, el fiind crescut la juniorii clubului, e cea mai mică problemă a conducerii.

Pe Bellingham, Borussia ar vrea să conteze și sezonul viitor, însă la ușa mijlocașului britanic e coadă. Mai multe cluburi din Premier League, în frunte cu Man. United, și-au exprimat interesul pentru serviciile sale. Iar faptul că el întârzie să-i anunțe pe șefii Borussiei ce a decis în privința viitorului e considerat un semn rău.

Ultimul pe lista nehotărâților s-a înscris Brandt. Adus de la Leverkusen în 2019, în schimbul a 25 de milioane de euro, el n-a convins multă vreme. Însă în 2022/2023 pur și simplu a „explodat”: 9 goluri, 5 assist-uri.

Contractul îi expiră în 2024, directorul sportiv Sebastian Kehl i l-ar prelungi și mâine, numai că jucătorul temporizează: „Vreau să mă concentrez asupra finalului de sezon”. În traducere, are și alte oferte. Același Bild știe și de unde: Tottenham, Arsenal, Newcastle și Napoli. Iar Brandt este mare fan Premier League.

VIDEO. Rezumat Bayern - Borussia Dortmund 4-2

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Strălucitor în Premier League, o problemă la Bayern » Presa nu-l menajează pe Mane: „Corp străin în echipă”
BAYERN
Strălucitor în Premier League, o problemă la Bayern » Presa nu-l menajează pe Mane: „Corp străin în echipă”
Președintele UEFA, atac agresiv la tridentul Juve-Barcelona-Real! „Fraudă, bani transferați arbitrilor. Al treilea club ce schelet va găsi în dulap?”
UEFA
Președintele UEFA, atac agresiv la tridentul Juve-Barcelona-Real! „Fraudă, bani transferați arbitrilor. Al treilea club ce schelet va găsi în dulap?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează