INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Borussia pe piatra funerară » Dispută cu Biserica Catolică pentru ultima dorinţă a unui fan Dortmund

Piatra funerară în
forma inițială, cu
mingea deasupra
Piatra funerară în forma inițială, cu mingea deasupra

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 19:49

Prelaţii s-au opus proiectului părinţilor micuţului Jens, victima unui cancer, dar au cedat la insistenţele a peste 100.000 de susţinători pe Facebook


Pe patul de moarte, Jens Pascal (9 ani) i-a spus mamei: "Vreau o piatră funerară cu emblema Borussiei Dortmund". Bolnav de leucemie, micuţul fan al campioanei Germaniei s-a stins pe 15 mai 2012. Dar ultima sa dorinţă a putut fi îndeplinită abia acum, după o lungă dispută cu Biserica Catolică.

Părinţii au comandat pietra funerară cu o minge deasupra, dar Biserica nu şi-a dat acordul pentru emblemă şi înscrisul "Dragoste Adevărată". Povestea lui Jens şi-a găsit însă peste 100.000 de susţinători pe Facebook, iar protestul lor i-a înduplecat în cele din urmă pe prelaţi. Doar balonul va trebui înlocuit cu un porumbel.

ALTE ŞTIRI DIN FOTBAL INTERNAŢIONAL
Frumoasa bătută înaintea nunţii
Cu doar cîteva zile înaintea cununiei, Hope Solo (31 de ani), superba portăriţă a naţionalei SUA (foto), a fost agresată fizic de logodnicul Jerramy Stevens, aflat în stare de ebrietate. Fost jucător de fotbal american, la Seattle Seahawks şi Tampa Bay Buccaneers, Stevens a fost arestat şi, înainte de a fi eliberat din lipsă de probe, a declarat poliţiştilor că diferendul cu Hope a plecat de la viitorul lor domiciliu: la Washington sau în Florida?

Lupul Geaici paznic la stînă
SERBIA. Statul a anunţat că va veni în sprijinul Stelei Roşii şi a lui Partizan Belgrad, înglodate în datorii: "Nu ne putem permite să lăsăm baltă două cluburi legendare". De Steaua Roşie, care are un deficit de 60 de milioane de euro, vice-prim-ministrul Aleksandar Vucici l-a însărcinat pe Dragan Geaici (66 de ani) să se ocupe. El a omis însă că fosta legendă a clubului, preşedinte pînă în 2004, a fost inculpat în 2010 pentru deturnare de fonduri la transferul unor jucători şi riscă 12 ani de închisoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  15 Noiembrie 2012, 04:38

Kkmas pe BC

Vezi toate comentariile (1)
Comentează