INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM U17

Scor HALUCINANT la Mondialul U17: Brazilia a șutat de 81 de ori!

Brazilia a zdrobit Noua Caledonie // foto: Imago Images
Brazilia a zdrobit Noua Caledonie // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 17:22 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 17:30

Brazilia a învins-o pe Noua Caledonie cu 9-0 la Campionatul Mondial U17, desfășurat în această perioadă în Indonezia. Micuța reprezentativă pierduse chiar mai rău cu Anglia, 0-10, dar ce a șocat astăzi a fost numărul de șuturi pe care jucătorii Selecao le-au expediat spre poarta adversă, 81.

Grupa C de la Campionatul Mondial U17 are o victimă sigură. Reprezentativa din Noua Caledonie, arhipelag din vestul Oceanului Pacific cu o populație de aproximativ 270.000 de oameni, a suferit două înfrângeri usturătoare în primele meciuri din grupă.

Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”
INTERVIU
Daniel Boloca, mesaj SFIDĂTOR: „Am făcut o greșeală când am jucat pentru România. Nu înțelegeam nimic, dădeam din cap și râdeam ca prostul”

Scor halucinant la Campionatul Mondial U17: Brazilia a șutat de 81 de ori în meciul cu Noua Caledonie

Învinsă în urmă cu 3 zile de Anglia, scor 0-10, reprezentativa din Noua Caledonie a pierdut și astăzi, 0-9 cu Brazilia. Absolut uluitor la partida de astăzi este numărul de șuturi pe care tinerii brazilieni le-au expediat spre poarta adversă, 81, conform Sofascore.

Doar 23 dintre acestea au fost, însă, cadrate, un procentaj de 28,4%. Adversarii au blocat 25 dintre execuții, iar alte 33 de șuturi nu au prins poarta.

Din grupă mai face parte Iran, care i-a învins pe brazilieni în prima rundă, 3-2, apoi a pierdut cu Anglia, tot la limită, 1-2. În ultima etapă din faza grupelor vor avea loc duelurile Anglia - Brazilia și Iran - Noua Caledonie.

Noua Caledonie este una dintre cele două reprezentante ale Oceaniei la acest Campionat Mondial, alături de Noua Zeelandă. În turneul de calificare, Noua Caledonie a ieșit vicecampioană, învinsă în finală de neozeelandezi, 1-0.

Tot din fotbalul internațional:

Extravaganțe: Matrix la Clairefontaine! Francezii au făcut show vestimentar la reunirea naționalei

Cadoul primit de Marcus Rashford de la Cristiano Ronaldo » „E ceva special, nimeni n-are voie să atingă”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează