INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilianul Ronaldo nu se lasă: joacă iar pentru Corinthians, deşi cîntăreşte peste 100 kg » S-a întors "Grăsuţul"!

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Fostul "Il Fenomeno" a fost titular în campionatul brazilian în etapa disputată duminică. A rezistat pe gazon doar 63 de minute.

Ajuns la aproape 34 de ani, brazilianul Ronaldo continuă să şocheze cu ambiţia de a juca în continuare, cu toate că n-a scăpat de o burtă cît o minge de fotbal! La 1,83 m, a depăşit de mult suta de kilograme, cu peste 20 în plus faţă de greutatea normală!

Nici un şut pe poartă, lovit în testicule
După o pauză de 4 luni, cauzată de o accidentare, fostul star de la Barcelona, Inter şi Real a reapărut duminică în echipa lui Corinthians, 2-1 cu Vitoria în campionatul "carioca", şi nu s-a sfiit să-şi etaleze pe gazon proporţiile neobişnuite. A atins mingea de 15 ori, n-a tras nici un şut pe poartă, a dat o pasă de gol şi a fost înlocuit în minutul 63, fiindcă era epuizat fizic.

Le-a dat chiar emoţii fanilor la o fază la care s-a prăbuşit pe gazon, lăsînd senzaţia că a suferit o nouă accidentare. De fapt, cel supranumit cîndva "Il Fenomeno" a căzut de durere după ce fusese lovit cu mingea în testicule şi i-au fost necesare cîteva zeci de secunde pentru a-şi reveni!

"E minunat să fiu din nou pe gazon. Sînt gata să muncesc şi mai mult pentru a putea rămîne pe teren un meci întreg"
Ronaldo, atacant Corinthians, august 2010

"Fizicul îmi spune că trebuie să mă opresc şi a venit vremea să mă retrag"
Ronaldo, atacant Corinthians, iulie 2010

Burtosul Jardel
Brazilanul Mario Jardel, 36 de ani, continuă şi el să-şi expună proeminenta burtă pe terenurile de fotbal. În iunie 2010, a semnat un contract pe un sezon cu prim divizionara bulgară Cerno More Varna pentru care a debutat chiar în România, la "amicalul" împotriva Victoriei Brăneşti, înaintea startului de campionat.

Adriano înspăimîntă Roma
În iunie, Roma îl readucea în Serie A pe "Împăratul" Adriano, 28 de ani, asigurîndu-i un salariu de 5 milioane de euro, cu toate că fostul atacant al lui Inter era supraponderal şi cu tendinţe permanente de îngrăşare. La deschiderea stagiunii din Italia, Supercupa, a rămas doar rezervă după ce, în perioada de pregătire, l-a înfuriat pe antrenorul Ranieri cu lipsa ambiţiei de a scăpa de surplusul de kilograme, cel puţin 7 peste greutatea optimă.

De la 84 la 120 kg
Evgheni Kafelnikov a fost primul jucător rus de tenis ajuns numărul unu mondial. Se întîmpla în '99, la cîteva luni după ce cucerea titlul la Australian Open. La 1,90 m, avea atunci 84 kg şi arăta chiar firav. În 2003, s-a retras din tenis, lipsit de motivaţia de a mai continua şi în foarte scurt timp s-a îngrăşat atît de mult încît a devenit aproape de nerecunoscut. 120 sau chiar 125 de kilograme, atît arăta cîntarul! În ultima vreme, rusul a ţinut cure de slăbire şi a revenit în turneele de veterani. Inutil însă, tot gras e!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ak47_killer
ak47_killer  •  31 August 2010, 12:19

ba se cearta ca conducatorii nu le prieste campionatul sint in scadere de forma anul asta ca la anul poate o fi mai bine vin dupa accidentari si inca nu sunt in forma numai prostii fenomenul un jucator care nu sa plins nici o data de nimik chear daca avea o gramada de motive sa o faca cu 25 de kg in plus toata noaptea prin cluburi alaturi de tizu lui mai mic dinhio si cind esea pe teren ii inshira pe jucatori de parca erau marionete unicul ronaldo cel mai bun cu sau fara kile in plus ma inkin

ak47_killer
ak47_killer  •  31 August 2010, 12:15

e atit de gras ca daca are mingea nu prea poti sa io ei pe unde a jucat si cite chile na avut are o medie de goluri de zici ca are 23 de ani si 70 de kile de cind a suferit oribilul accident la inter in fiecare vara presa atita scrie ca e gras shi cind intra pe teren da permanent peste 20 bobite pe sezon si nu joaca in rominia ca aici ar da cit toti atacantii la un loc omul e fenomenal cu 60 80 100 sau 115 kile ma uit acum la marii atacanti se transfera si dupa un timp ba nu se acomodeaza

bibisormeme
bibisormeme  •  31 August 2010, 08:24

Poate sa fie cat de gras ronaldo iti face faze doar din glezna. Cat de gras a fost el si tot a dat o pasa de gol. Eu zic ca e meserie chiar si gras :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează