INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Bruno Metsu, diagnostic şocant: cancer în ultimă fază la colon, ficat şi plămîni! » "10 zile între viaţă şi moarte"

Articol de - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2013 22:29

Antrenorul francez, 59 de ani, care a uimit lumea cu Senegalul la CM 2002, mărturiseşte: "Acesta este meciul vieţii. Sînt la pauză, vreau să cîştig înainte de prelungiri"


În 2002, el, Bruno Metsu, pletosul cu ochi albaştri, era o revelaţie care conducea o revelaţie, Senegalul: la Mondial, învingea Franţa (1-0), deţinătoarea trofeului, eliminînd-o din grupe, şi ajungea în "sferturile" CM. După, a antrenat 10 ani în zona arabă. Pînă în octombrie 2012.

Atunci, a primit vestea, la Dubai, în Emirate. "Ai cancer în fază terminală. Ţi-a prins colonul, ficatul şi plămînii. Mai ai trei luni!". De atunci, se luptă ca un nebun. Şi au trecut 10 luni. A slăbit 17 kilograme şi a depăşit clipe înfiorătoare în februarie. "Aveam pneumonie. 10 zile am fost între viaţă şi moarte. Deliram, vorbeam cu Luther King. Doctorii au spus familiei că voi muri. Dar n-am murit". Chimioterapia dă rezultate. "Testele de sînge s-au ameliorat. E o luptă teribilă. Vreau să trăiesc".

"La un moment dat, îmi luau sînge la fiecare două ore. Înnebunit, am întrebat: «E spitalul lui Dracula?»"
Bruno Metsu, antrenor francez

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
gridorian
gridorian  •  01 August 2013, 23:53

Multa sanatate!!!

lenan
lenan  •  01 August 2013, 10:59

curaj!

lucell
lucell  •  01 August 2013, 10:45

Un "nebun" al vietii,un om prin ochii caruia se vad multe!SANATATE!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează