INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMÂNIA - POLONIA, 11 NOIEMBRIE, GSP.RO

Bun pentru Polonia » Chipciu s-a refăcut după accidentare și ar putea reintra pe teren

Chipciu a ajuns în vară la Anderlecht pentru 3 milioane de euro
Chipciu a ajuns în vară la Anderlecht pentru 3 milioane de euro

Articol de - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Chipciu, 27 de ani, ar putea reintra la Anderlecht poimâine, cu Mainz. ”Încălzirea” dinaintea turnirului cu ”leșii”.

Veste bună pentru "tricolori"! Revenit la antrenamentele lui Anderlecht, Chipciu ar putea juca joi, cu Mainz, în grupele Europa League. Apoi, în week-end, cu Oostende, după care poate rămâne în lotul României pentru confruntarea cu Polonia de pe 11 noiembrie.

Mijlocașul și-a revenit mai repede decât anticipau belgienii după lovitura recepționată cu Kazahstan. "Operația la nas a reușit, recuperarea a decurs bine până acum. Ușor, ușor îmi voi relua locul în echipă, poate chiar joi, cu nemții. E greu să stai departe de teren, să nu poți reacționa", a comentat Chipciu pentru Gazetă.

Christoph Daum l-a convocat de acum o săptămână la lot și vrea să-l titularizeze cu Polonia. Acolo unde s-ar putea duela cu colegul de la Anderlecht, Teodorczyk, golgeterul alb-violeților: "Important e să învingem, nu contează cine cu cine se va lupta. Jucăm pentru România, nu pentru noi".

Dezastru la Beveren

Fără Chipciu, dar cu Stanciu 90 de minute în teren, Anderlecht a pierdut duminică seară, 1-2, în fața lui Waasland-Beveren în campionat. Ex-stelistul a jucat din nou slab și cotidianul Het Nieuwsblad l-a notat cu 5.

1gol și 3 assist-uri a reușit Chipciu pentru belgieni în 9 etape jucate

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
sbon
sbon  •  01 Noiembrie 2016, 14:36
Postat de Petre Radulescu pe 01 Noiembrie 2016, 11:03

Maidane-Zii si falimentatii scoteti-va unghiile din gat. Chipciu a fost si este titular de drept la nationala. Oare si Daum are parti-pris-uri?

tocmai deasta la euro am fost zero, si chiar si in ultimul meci la erevan a luat un bine meritat 4, spectator praful asta de jucator

104772133226352
Petre Radulescu  •  01 Noiembrie 2016, 11:03

Maidane-Zii si falimentatii scoteti-va unghiile din gat. Chipciu a fost si este titular de drept la nationala. Oare si Daum are parti-pris-uri?

plischi
plischi  •  01 Noiembrie 2016, 10:56

slava domnului! ce ne faceam fara el?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează