INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALEGERI FIFA

Burleanu, dezamăgit după alegerile de la FIFA » Lansează un atac dur: "Interesul personal a primat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 21:54

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a plecat dezamăgit de la Zurich, unde Joseph Blatter a fost reales la conducerea FIFA.

"La Zurich, am văzut că interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului şi lucrul acesta produce dezamăgire în ceea ce mă priveşte, dar reprezintă şi o dezamăgire la nivel european", a spus Burleanu.

Blatter a cîştigat alegerile în contextul unui scandal de corupţie, după ce 7 oficiali ai FIFA au fost reţinuţi. "Aceste acuzaţii de corupţie cu cîteva zile înainte de alegeri atîrnă foarte greu în ceea ce priveşte încrederea. Fără încredere nu prea poţi să mai vorbeşti despre fotbal", a precizat Burleanu la Digi. 

Joseph Blatter a cîştigat, vineri, la Zurich, un al cincilea mandat la preşedinţia FIFA, după ce, în urma voturilor din primul tur de scrutin, contracandidatul său, prinţul iordanian Ali bin Al Hussein, s-a retras din cursă.

În primul tur, Blatter a obţinut 133 de voturi, iar Prinţul Ali 73.
După ce s-a consultat cu staful său, Prinţul Ali a decis să se retragă înainte de al doilea tur.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
turbozero
turbozero  •  31 Mai 2015, 17:43
Postat de teo94_rapid pe 31 Mai 2015, 00:44

Crezi ca citeste Blatter jesepeul? :)))

mircea sandu a spus-o clar ca atitudinea anti blatter ne va costa.. nu prea mai avem oameni in comitetele fifa/uefa asa-i? penibilul de burleanu nu se pricepe nici la abc-ul politicii

golem
golem  •  31 Mai 2015, 13:17

S-a trezit marioneta sa vorbeasca.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Mai 2015, 01:04

...si eu sunt dezamagit de alegerile frf ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează