INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Bypass pentru Kaiser! Franz Beckenbauer a fost operat pe cord deschis

Beckenbauer e cercetat pentru fraudă și spălare de bani în dosarul
Beckenbauer e cercetat pentru fraudă și spălare de bani în dosarul "CM 2006" // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 06 septembrie 2016 00:00

Săptămâna trecută trebuia să fie prezent la un eveniment în Zurich. Dar și-a anulat participarea în ultimul moment.

Și-au început speculațiile: "Beckenbauer se teme de procurorii elvețieni, în scandalul de corupție privind desemnarea gazdei Mondialului 2006". Mai ales că joi, casa din Salzburg a Kaiserului fusese "călcată" de anchetatori.

Adevăratul motiv a ieșit la iveală abia ieri. "Franz a fost operat sâmbătă pe cord deschis", a anunțat tabloidul Bild, potrivit căruia fostului internațional i s-a făcut "cel puțin un bypass".

Beckenbauer, 70 de ani, se află internat într-o clinică de specialitate din sudul Germaniei, unde, datorită perioadei de recuperare, va fi nevoit să-și sărbătorească și ziua de naștere, pe 11 septembrie.

103selecții și 14 goluri a bifat Beckenbauer în reprezentativa Germaniei, între 1965 și 1977

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează