INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EXECUTAT DE INTERLOPI

Cabanas a rîvnit la iubita unui traficant de droguri

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

S-a dezlegat misterul atentatului căruia i-a căzut recent victimă atacantul paraguayan. Salvador Cabanas (30 de ani) a fost împuşcat în cap pe 26 ianuarie de un ucigaş plătit de şeful unei reţele mexicane de traficanţi de droguri.


Vedeta echipei America a făcut greşeala de a-i face curte unei actriţe, pe nume Areth Teran, care era iubita oficială a unui cunoscut mafiot local. Cum în Mexic acest "păcat" se pedepseşte cu vărsare de sînge, Cabanas a devenit imediat ţintă şi numai norocul l-a făcut să rămînă în viaţă cu un glonţ în cap!


Lumină în acest caz a făcut Silvia Irabien, fostă iubită a interlopului Jose Garza, poreclit "Modelul", căutat pentru trafic de stupefiante şi spălare de bani. Blonda, lansată în showbizul mexican după apariţia la Big Brother, a mărturisit că a fost şi ea ameninţată cu moartea de acelaşi Garza, trei persoane fiind ucise, în acelaşi stil, pe 28 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează