INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Caceres a fost externat la 5 luni după ce fusese împuşcat

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2010 00:00

Fostul internaţional argentinian Fernando Caceres a anunţat la postul La Red, că a fost externat din clinica privată unde a început reeducarea psihomotrică, după ce a fost rănit prin împuşcare într-o tentativă de jaf, la 1 noiembrie, informează AFP.

Fostul fundaş a fost dus la clinica privată în 5 ianuarie, după ce a fost internat într-un spital public, în primele două luni care au urmat agresiunii.

"Savurez fericirea de a mă putea simţi bine. Este o poveste puţin mai complicată, dar, din fericire, acum este de domeniul trecutului. Sunt pe ultima linie dreaptă a convalescenţei"
, a declarat Caceres.

Evoluţia pozitivă a stării sale de sănătate i-a surprins pe medicii, însă agresiunea l-a lăsat cu probleme de vedere şi cu probleme de auz.

Fernando Caceres se afla la volanul maşinii personale, la Ciudadela, în periferia oraşului Buenos Aires, când patru bărbaţi înarmaţi l-au oprit şi i-au cerut automobilul, conform poliţiei. Caceres ar fi opus rezistenţă hoţilor şi a fost împuşcat lângă globul ocular drept.

Trei bărbaţi suspectaţi că au participat la agresiune sunt în prezent în detenţie provizorie.

Caceres are 24 de selecţii în naţionala Argentinei, în perioada 1992-1997, sub conducerea lui Alfio Basile şi a lui Daniel Passarella, şi a câştigat Copa America în 1993, în Ecuador. El a fost campion al Argentinei cu River Plate.

El a jucat şi în Spania, la Real Zaragoza, Celta Vigo şi Valencia.

În clinica unde a fost internat Caceres se află şi atacantul echipei naţionale a statului Paraguay, Salvador Cabanas, împuşcat la 25 ianuarue într-un bar din Ciudad de Mexico.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează