INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Calvarul lui Paul Pogba nu se mai încheie: 1.051 de zile pe tușă și a lipsit în 184 de meciuri!

Paul Pogba
Paul Pogba

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 16:15 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 17:50

Paul Pogba (30 de ani) s-a accidentat din nou, la meciul cu Empoli (2-0), în care a avut și un gol anulat de VAR. Mijlocașul francez a suferit o leziune musculară la coapsă și face examene medicale pentru a afla cât va fi iar indisponibil la Juventus.

De-abia revenise după o accidentare musculară că s-a și rupt din nou. Massimiliano Allegri l-a folosit doar 52 de minute în primele trei etape ale sezonului în Serie A, cu Bologna și Empoli, și antrenorul lui Juventus a anunțat că Paul Pogba a acuzat aseară dureri musculare în spatele coapsei. 

Acuzații dure făcute de Neymar: „Eu și Messi am trăit în infern la Paris!”
BRAZILIA
Acuzații dure făcute de Neymar: „Eu și Messi am trăit în infern la Paris!”

Mijlocașul francez a efectuat astăzi examenele medicale necesare pentru a afla care este problema și cât va fi nevoit să stea pe tușă. Selecționerul Didier Deschamps nu-l convocase oricum la națională pentru partida din preliminariile Euro 2024 cu Irlanda și amicalul cu Germania. 

Veștile sunt bune: nu are leziune musculară, ci doar o supraîncărcare a mușchiului semimembranos al coapsei drepte.

143 de zile out după operația la genunchi pentru Paul Pogba

Când credea că a scăpat, calvarul jucătorului de 30 de ani se prelungește. Sportmediaset a calculat câte zile de indisponibilitate a strâns Pogba în carieră și a ajuns la 1.051, adică aproape trei ani fără să poată evolua. 

Din cauza deselor lui accidentări a ajuns să rateze 184 de meciuri! Cele mai mari probleme le-a avut în primul sezon după ce s-a întors de la Man. United la Juventus, în vara anului trecut. 

Numai 162 de minute din șase meciuri a bifat Paul Pogba în Serie A, Cupa Italiei și Europa League, niciodată ca titular la bianconeri! Cel mai mult a lipsit 143 de zile și 21 de jocuri, după problemele la menisc și operația la genunchi. Tot în 2022-2023, a mai suferit leziuni musculare la coapsă, inghinali și adductori.

Fundașul român, prezentat oficial la Slavia Praga: „Toate cerințele mi-au fost îndeplinite!”
SEPSI
Fundașul român, prezentat oficial la Slavia Praga: „Toate cerințele mi-au fost îndeplinite!”

Paul Pogba, 8 luni pe bară după o accidentare la gleznă

Dar accidentarea care i-a provocat cele mai mari bătă de cap a fost cea de la gleznă în sezonul 2019-2020, în care a absentat în total 249 de zile și 43 de meciuri. Din 2014-2015, Sportmediaset a calculat că "Il Polpo" a avut 22 de accidentări plus o perioadă în care s-a îmbolnăvit de Covid-19. 

15milioane de euro a ajuns să valoreze Paul Pogba, conform transfernarkt.com. Juventus l-a vândut la Man. United cu 105 milioane în 2016 și l-a luat gratis în 2022

Dovada că nu a scăpat de problemele medicale este că Paul nu a trecut vizita medicală pe care ar fi comandat-o cei de la Galatasaray, care îl vizau pentru un transfer și o lovitură de imagine în perspectiva participării în grupele Ligii Campionilor.

Citește și:

„O caricatură de fotbal" » FC Porto face scandal: arbitrul n-a avut VAR, așa că a dezbătut pe telefon!

Directorul firmei care deține drepturile TV pentru Superliga: „Ar trebui să ne plătească pentru a transmite Conference League”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează