INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LECCE - INTER MILANO 1-1

Campiona Italiei nu mai poate » Inter a obţinut doar un egal la Lecce

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Campioana a ajuns la al 5-lea meci consecutiv din Serie A în care nu a reuşit să înscrie decît cîte o dată.

Inter aşteaptă cu mare îngrijorare derbyul de duminică împotriva Milanului. Departe de orice aşteptări, campioana nu a obţinut aseară la Lecce decît un 1-1, a 5-a partidă la rînd din campionat în care a putut marca doar cîte o singură dată în două victorii şi trei remize. Ultimul succes la scor l-a realizat tocmai pe 22 septembrie, 4-0 cu Bari.

Meciul de aseară explică bine neputinţa milanezilor. Deşi au avut în faţă un adversar modest, ei au suferit tare. Nu atît în apărare, unde Chivu a ştiut să intervină de trei ori excelent, cît în atac. Sistemul 4-4-2 folosit în prima parte de Rafa Benitez a fost un fiasco total. Lentă şi previzibilă, Inter nu a putut deloc accelera în ultimii 20 de metri, situaţie în care a apărut numai o ocazie, ratată de Pandev, scăpat singur cu Rosati.

Tehnicianul spaniol a mutat la pauză. Intrarea lui Diego Milito a dus la o aşezare 4-2-3-1, cu argentinian susţinut de Biabiany-Coutinho-Eto'o. Jocul oaspeţilor s-a înviorat. Efectul: după ce lovise bara (68), Milito a finalizat centrarea trimisă de Eto'o (76). Bucurie de scurtă durată însă, fiindcă Olivera (79) n-a iertat cu capul la cornerul bătut de Di Michele.

"Nerazzurrii" au acuzat lovitura şi, deşi au forţat pe final, n-au mai putut schimba nimic. Au arătat, în schimb, că Inter cochetează cu criza, iar Benitez tremură pentru postul său.

Milan, noul lider
Modificare la şefie. Cum Lazio s-a împiedicat la Cesena (0-1, Parolo prinzînd un şut extraordinar de la 25 de metri), Milan a profitat şi a urcat pe primul loc prin triumful cu Palermo, 3-1. Nu prea a fost loc de emoţii. Gazdele au condus logic, iar egalarea nu le-a destabilizat, detaşîndu-se datorită vedetelor Ibrahimovici şi Robinho. Singurul necaz: Pato s-a reaccidentat şi a trebuit înlocuit cu Pippo Inzaghi.

Mutu, şters
Adrian Mutut nu a izbutit să marcheze nici la al 3-lea meci jucat după expirarea suspendării. Pe "Olimpico", la 2-3 cu AS Roma (Lobonţ rezervă), atacantul român a apărut sporadic în joc. Ţinut din scurt de francezul Mexes, el s-a apropiat de gol în doar două situaţii, dar execuţiile sale nu au nimerit spaţiul porţii. Eşecul a trimis Fiorentina tocmai pe locul 13.

Bayern are propria Biblie
GERMANIA. Moment festiv la Bayern. Ieri, clubul bavarez şi-a prezentat cronica sa oficială într-o carte de 552 de pagini şi cu o greutate de 30 de kilograme, cuprinzînd întreaga istorie de aproape 111 ani a celei mai importante echipe din fotbalul german. Numită "Patru stele, 111 ani" (4 vine de la numărul succeselor în C1), cea socotită "Biblia lui Bayern" are 70 cm lungime, 50 cm lăţime şi a fost tipărită în doar 4.111 de exemplare, la un preţ de 2.999 de euro fiecare. "Este o carte de lux, rezultatul unui proiect ambiţios care corespunde imaginii grupării noastre", a indicat preşedintele Karl-Heinz Rummenigge, încadrat la acţiune de Lahm şi Schweinsteiger. Primul exemplar, însoţit de un certificat de autenticitate, i-a fost oferit lui Franz Beckenbauer, preşedintele de onoare de la Bayern. (Constantin Popescu)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează