INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Șoc în cantonamentul Argentinei! Amicalul cu Israel a fost anulat din cauza palestinienilor: "Jucătorii au fost amenințați"

Palestinienii au protestat în timpul antrenamentului naționalei sud-americane la Barcelona, afișând tricouri alb-bleu cu pete roșii de vopsea ce imitau sângele // FOTO: Reuters +3   FOTO
Palestinienii au protestat în timpul antrenamentului naționalei sud-americane la Barcelona, afișând tricouri alb-bleu cu pete roșii de vopsea ce imitau sângele // FOTO: Reuters

Articol de , - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 08:54

Amicalul Israel - Argentina, de la Ierusalim, a fost anulat. ”Jucătorii nu mai voiau acest meci. Au fost amenințați, le-au fost amenințate familiile”, a declarat ministrul de Externe argentinian.

Messi nu joacă în Israel, nici la Haifa, nici la Ierusalim. Nici el, nici coechipierii săi din Argentina. Amicalul de sâmbătă a fost anulat, chiar dacă argentinienii ar fi primit 4 milioane de dolari.

Presiunea din jurul acestei partide i-a speriat pe albicelesti. "Dacă vii să joci în Israel, voi arde toate tricourile cu numele tău și toate posterele cu tine. Ești simbolul păcii, nu participa la spălarea crimelor ocupației israeliene", i-a transmis Jibril Rajoub, președintele federației palestiniene.

Iar marți, militanți palestinieni au protestat în timpul antrenamentului naționalei sud-americane la Barcelona, afișând tricouri alb-bleu cu pete roșii de vopsea ce imitau sângele și insultându-i pe jucători. I-au somat să refuze testul din Israel. Iar aceștia au cerut să nu mai călătorească la Ierusalim.

"Băieții nu mai voiau acest meci. Au fost amenințați, le-au fost amenințate familiile. Plus campania devenită virală în mass-media, plus tricourile însângerate. Toate i-au apăsat prea mult", a declarat Jorge Faurie, ministerul de Externe argentinian.

Ambasada Israelului la Buenos Aires a anunțat însă anularea partidei. O decizie luată în noaptea de marți spre miercuri. Amicalul fusese organizat de o societate privată, nu de federația israeliană, fiind vândute 32.000 de bilete în 3 ore la sfârșitul lunii trecute. Toți spectatorii care au cumpărat tichete pentru acest meci vor primi banii înapoi.

"Credem că e mai bine să nu mergem în Israel. Viața noastră contează mai mult decât orice" Gonzalo Higuain, atacant Argentina

"Selecționerul Sampaoli a cerut ca Argentina să nu mai joace niciun amical până la Mondial. Se concentrează deja la primul meci din Rusia" Jorge Faurie, ministrul de Externe argentinian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  06 Iunie 2018, 18:35

Israelienii obligati sa anuleze meciul cu argentinienii dupa bandonul lor, vor incepe de maine meciul cu palestinienii. Meciul se va disputa doar la o singura poarta, cea palestiniana.

marian0904
marian0904  •  06 Iunie 2018, 18:32

Fotbalul e un numai un joc, oricat l-am umfla noi. Iar razboiul e alta mancare de peste. Iar evreii stiu foarte bine cum se face. Asa ca argentinienii au facut foarte bine ca nu au incurcat treburile, echipa lor trebuind sa joace fotbal.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Iunie 2018, 16:53
Postat de puigdemont. pe 06 Iunie 2018, 10:22

Stimabililor, musulmanii sunt la ora actuală pesta Europei..! Sigur, evreimea are defectele sale (multe exagerate cumva de populiști ieftini și demagogi, *** dar nici nu se compară vreodată cu acești ***! Ăștia sunt în stare, din fanatism, să omoare pe oricine, oricând, oricum..! Te poți trezi, oriunde în Europa civilizată (evident nu includ aici România Cucuvelei Mov și a lui Werner SS) în timp ce stai în parc sau la o masă cu soția și copiii, că vine un degenerat musulman și se detonează sau intră cu camionul..! Așa nu se mai poate!..

"Acest comentariu a fost moderat deoarece continea acuzatii grave care nu sunt probate/dovedite" - Domnu' moderator, ai "moderat" niste cuvinte pe acolo, dar ideea vad ca a ramas. Sa inteleg ca e dovedita acuzatia ca nu mai poti sta in parc sau la masa ca vine unul si te omoara prin Europa? Parerea mea e ca trebuie sa va faceti un pic treaba si voi, inteleg comentariile care sunt impotriva echipelor de suflet ca sunt moderate intr-o anumita directia dar deja e cam prea mult si acum. Dinamovismul fanatic al unora il inteleg dar ideile astea pe care le promovati acum si incitati la violenta, asta chiar nu o mai inteleg.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează