INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LORIENT - PSG 1-2

Campionul mototolilor » Un jucător de la PSG a avut nevoie de opt minute pentru a se echipa pe bancă

Aurier a uitat că are maiou pe sub tricou
Aurier a uitat că are maiou pe sub tricou

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2017 00:00

Lui Aurier i-au trebuit peste 8 minute să se echipeze pentru a-l schimba pe Meunier. ”În timpul ăsta, Neymar le-a dat parizienilor 3 goluri”, l-au ironizat fanii pe ivorian.

Într-un meci cu "lanterna roșie" Lorient (2-1), ca un pansament pe rană pentru PSG după corecția din Ligă, știrea ce-a atras atenția vine de pe banca de rezerve. Serge Aurier, jucătorul-problemă, a mai făcut o boacănă.

A fost mai lent decât lumina Soarelui în drum spre Pământ în operațiunea comică de-a se echipa: i-au trebuit 8 minute și jumătate ca să-l schimbe pe Meunier, accidentat!

Emery l-a chemat la margine pe ivorian. Uimit că antrenorul apelează la el în minutul 73, Serge s-a chinuit în tribună după încălzire: să-și tragă jambierele, să scoată maioul de corp cu căciula pe cap, să pună tricoul, să încalțe ghetele și să îmbrace șortul, pe față.

Nici legatul șireturilor n-a mers ușor, dar în minutul 81 era gata! " Neymar le-a dat 3 goluri în timpul ăsta", l-au ironizat fanii pe net.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează