INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PENTRU REAL

Canales a refuzat 10 milioane de euro de la Man. City!

Articol de - Publicat sambata, 30 ianuarie 2010 00:00

Noul copil minune al fotbalului spaniol, Sergio Canales, a dat cu piciorul la 5 milioane de euro pentru a juca la Real Madrid.

 

Mijlocaşul lui Racing Santander, 19 ani, a primit o ofertă extrem de avantajoasă din partea lui Manchester City  la începutul anului: 10 milioane de euro net anual! Dar a refuzat-o şi a semnat cu Real Madrid, care-i oferea doar jumătate!

Real a decis că jucătorul va rămîne şi sezonul viitor la Santander, sub formă de împrumut. Canales a mai fost dorit de Arsenal şi de Chelsea.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  30 Ianuarie 2010, 18:05

10 milioane :))) Ibrahimovic are 10 milioane si 300 de goluri, si ii da City lu minoru asta 10 milioane (are 3 goluri marcate )reportere esti dus cu capu rau de tot :))))

 •  30 Ianuarie 2010, 15:40
Postat de pe 30 Ianuarie 2010, 13:29

de fiecare data cand dati stiri despre canales la sfarsitul articolului spuneti ca a fost dorit de echipe diferite:)) acum de arsenal si chelsea...altadata de barcelona si nu mai stiu cine...si oricum nu cred k e adevarat...la varsta lui sa ii oferte un contract de 10 milioane de euro anual...fabulati!!! multi jucatori de top nu au salariu asta

fratzicutzica te doare capulde cata prostie vezi : 10 milioane de euro salariu .. e rooney sau messi sau zlatan :D wtf .

 •  30 Ianuarie 2010, 13:34

Sumele din articolul asta cred ca sunt sumele de transfer nu salariul jucatorlui...mai mult ca sigur

Vezi toate comentariile (4)
Comentează