INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - EVERTON 1-0

CannibaLeague » Muşcat de Luis Suarez, Branislav Ivanovici a devenit cîinele rău de la Chelsea: şi-a înfipt colţii în umărul unui adversar

Sîrbul îl strînge în braţe pe irlandez +5   FOTO
Sîrbul îl strînge în braţe pe irlandez

Articol de - Publicat vineri, 13 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 21:10

Într-o grămadă de wrestling şi box, fundaşul sîrb şi-a strîns rivalul de gît, apoi l-a împins cu capul în tîmplă, înainte de a-l muşca. Arbitrul nu a văzut nimic, Ivanovici neagă, dar apropiaţi ai victimei susţin că "McCarthy i-a simţit dinţii jucătorului lui Chelsea".

Parcă a turbat Branislav Ivanovici! A fost muşcat de Luis Suarez pe 21 aprilie 2013, tot în Premier League, şi virusul rabic s-a transmis. Miercuri, aproape doi ani mai tîrziu, apărătorul sîrb s-a răzbunat pe James McCarthy, irlandezul lui Everton. La fel. Devorîndu-l!

În minutul 87, cînd albaştrii încă nu reuşiseră să înscrie ( Mourinho a fost salvat de şutul deviat al lui Willian), devenind tot mai nervoşi, gata să explodeze la cea mai mică scînteie, Ivanovici şi-a găsit victima. Într-o grămadă deschisă, dar fără ochii arbitrului Jonathan Moss, cîinele de pază al lui Mou l-a tras într-o parte pe McCarthy.

L-a luat violent de gît. L-a "mîngîiat" cu capul în tîmplă. "Duşmanul" s-a întors cu spatele, moment în care Ivanovici l-a strîns în braţe şi l-a muşcat de umăr. Moss n-a văzut nimic şi nu l-a eliminat pe agresor (i-a dat "roşu" doar lui Barry). Iar Chelsea a cîştigat în ultima clipă, păstrîndu-şi avansul de şapte puncte faţă de Man. City.

După meci, Ivanovici a negat, dar, susţine Daily Mail, "apropiaţi ai lui McCarthy susţin că acesta a simţit dinţii sîrbului pe umărul său". Singurul care-l mai apără acum pe jucătorul slav este Jose Mourinho. Managerul lui.

"Plec dacă mai puneţi întrebarea asta o dată!"
La sfîrşitul partidei, Mourinho n-a putut suporta întrebarea legată de Ivanovici. La BBC, a avut prima ieşire nervoasă. "Terminaţi cu subiectul ăsta!". S-a mutat la BT Sport şi, chestionat dacă sîrbul merita eliminat pentru atacul asupra lui McCarthy, managerul lui Chelsea a replicat sarcastic: "Nu mă face să rîd!". Cîteva minute mai tîrziu, la conferinţă, a spus, de-abia stăpîndu-şi furia: "Mă îngrijorează reacţia mea. Plec dacă mai puneţi întrebarea asta o dată! Şi vouă n-o să vă placă".

10 etape pentru Suarez
Pe 21 aprilie 2013, la Liverpool - Chelsea 2-2 pe Anfield, Suarez l-a muşcat de braţ pe Ivanovici (foto 4). Nici el n-a fost eliminat, dar oprobriul public (inclusiv premierul britanic David Cameron a protestat, cerînd mînă de fier federaţiei engleze în acest caz) l-a lovit dur: 10 etape suspendare.

Totuşi, uruguayanul n-a învăţat nimic. Şi atacantul, care îşi înfipsese colţii şi în umărul lui Bakkal (PSV) pe 20 noiembrie 2010, cînd era la Ajax, i-a lăsat urme de dinţi şi lui Chiellini pe 24 iunie 2014, la Mondial. Şi a primit 4 luni suspendare!

3 etape de suspendare riscă Branislav Ivanovici pentru reacţia sa furibundă din finalul meciului cu Everton

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
wwerko80
wwerko80  •  13 Februarie 2015, 12:42

Cum se face ca jucatorii lui mou devin mereu mai agresivi? Dupa ce a plecat de la real si a venit ancellotti Pepe nu mau dadea cu pumnii si suturile in adversari? Nici Ramos parca nu mai e nebun ca inainte. Un nenorocit care a facut anti-fotbal toata viata. De la porto pana la inter real chelsea, peste tot numai autoaza. Chelsea i se potriveste perfect.

madskills
madskills  •  13 Februarie 2015, 10:22

E turbat dupa ce l-a infestat Suarez :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close