INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROVOCARE

Cantona traversează Canalul Mînecii. Înot! Totul a plecat de la un spot publicitar pentru o marcă de bere

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Fostul mare atacant al lui Manchester United, 49 de ani, a promis că va înota de la Calais la Dover dacă berea respectivă e declarată cea mai bună din lume de 10.000 de consumatori

Anii la rînd, Eric Cantona a fost idolul fanilor lui Manchester United. Apoi s-a lansat în lumea filmului. Iar mai nou va intra la apă. La propriu! Provocarea e gigantică: traversarea Canalului Mînecii.

Totul a început cu un spot publicitar pe care fostul internaţional francez, 49 de ani, l-a realizat recent pentru o marcă de bere. Un tip excentric de felul său, Cantona s-a lăudat apoi pe site-urile de socializare că e gata să parcurgă distanţa Calais - Denver înot, dacă băutura respectivă va fi votată drept numărul unu mondial de cel puţin 10.000 de consumatori.

Ceea ce, spre uimirea lui, s-a întîmplat: "Fir-ar să fie! Chiar nu mă aşteptam. Dar am promis şi nu există cale de întors!".

32 de kilometriva trebui să parcurgă înot Cantona, distanţa de la Calais la Dover

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează