INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOI DEZVĂLUIRI ÎN SCANDALUL "TERRY"

Căpitanul Angliei a lăsat-o gravidă pe iubita coechipierului Bridge!

Articol de - Publicat duminica, 31 ianuarie 2010 00:00

News of the World, ediţia duminicală a cotidianului The Sun, a venit cu noi dezvăluiri în scandalul "John Terry".

 

Căpitanul lui Chelsea şi al "naţionalei" Angliei nu numai că s-a cuplat cu iubita fostului său coechipier şi prieten Wayne Bridge, topmodelul Vanessa Perroncel (foto). Dar în cele patru luni cît a durat aventura a lăsat-o şi gravidă!

La aflarea veştii, Terry a intrat în panică şi a internat-o pe Vanessa de urgenţă într-o clinică privată, unde a făcut avort. Apoi i-a oferit 20.000 de lire sterline "drept consolare".

Altfel, ieri, după publicarea în presă a întregii poveşti, Wayne Bridge, care are un copil în vîrstă de 4 ani cu Vanessa, a declarat că s-a răzgîndit şi nu mai vrea să fie selecţionat în "naţionala" Angliei, pentru a nu mai avea de-a face sub nici o formă cu Terry. Tot din acest motiv, vara trecută, Bridge s-a transferat de la Chelsea la Manchester City.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  31 Ianuarie 2010, 11:40

si eu care credeam ca numa-n bucuresti o femeie este trecuta de la un baiat la altul.GRETZOS....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează