INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Căpitanul Totti a explicat într-o scrisoare deschisă de ce a refuzat transferurile la Milan și Real Madrid: ”Roma e casa mea. Și casa e viața!”

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

Pe data de 27 a acestei luni, va schimba prefixul. Înainte să împlinească 40 de ani și la începutul celui de-al 25-lea sezon (și ultimul) la prima echipă a Romei, Francesco Totti le-a explicat tifosilor de ce nu și-a trădat niciodată marea iubire fotbalistică și cum a respins două oferte de nerefuzat.

"Fiți mândri de mine"

În scrisoarea deschisă emoționantă "Pentru Roma", postată pe "theplayerstribune.com", portalul ales de Kobe Bryant pentru a-și anunța retragerea din NBA, căpitanul giallorosso a scris: "Roma e casa mea de 39 de ani și pentru un sfert de secol a fost ca fotbalist. Câștigând lo scudetto sau jucând în Ligă, sper că am purtat cât mai sus culorile clubului și că sunteți mândri de mine. Acum 12 ani mă gândeam cum mi se schimba viața dacă semnam cu Real, probabil cel mai mare club din lume. Dar am vorbit cu familia și mama mi-a reamintit ceea ce înseamnă viața. Casa e totul, casa e viața".

Mamă hiperprotectoare

Tot doamna Fiorella l-a oprit să plece la Milan. "Mama, șefa familiei noastre dintotdeauna, a decis atunci. Ca toate mamele italiene e hiperprotectoare. Nu voia ca, plecând de-acasă, băiatul ei de 13 ani să pățească ceva. «Nu, nu și nu. Îmi pare rău, nu-l las la Milan», le-a zis șefilor rossoneri".

758 de meciuriși 304 goluri în toate competițiile (248 în Serie A) are Totti la AS Roma, recorduri absolute ale clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
maldini_1986
maldini_1986  •  03 Septembrie 2016, 10:54
Postat de guderian pe 02 Septembrie 2016, 14:02

Pai Totti a ales bani isi linistea. Eu, la banii lui, mai voiam si niste trofee. Cu parciul ala de echipa a castigat mai nimic. Veneam la final d ecariera la Roma. Gerrard are UCL cu Liverpool. Maldini are tot ce vrei, la fel. Totti-are copchii si bani. Poate e de ajuns, ca om. Ca fotbalist, n-as spune.

Esti mai agramat decat Valeriu, pe care l-ai certat. :))

guderian
guderian  •  02 Septembrie 2016, 15:29
Postat de Valeriu Ianculovici pe 02 Septembrie 2016, 14:19

Sigur cel mai bun jucator al Romei si Italiei Campion mondial 2006 si regele Romei si eu stabilit in Suiedia echipa mea de suflet ieste Totti si AS Roma. Valeriu.

Si tu IESTI un agramat.

201945803556179
Valeriu Ianculovici  •  02 Septembrie 2016, 14:19

Sigur cel mai bun jucator al Romei si Italiei Campion mondial 2006 si regele Romei si eu stabilit in Suiedia echipa mea de suflet ieste Totti si AS Roma. Valeriu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează