INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ancelotti încearcă să dezamorseze „bomba” din vestiarul lui Real Madrid » Explicațiile pentru supărarea lui Benzema

Karim Benzema și Carlo Ancelotti, după Chelsea - Real Madrid 0-2/ foto: Imago Images
Karim Benzema și Carlo Ancelotti, după Chelsea - Real Madrid 0-2/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 15:55 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 17:07

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a explicat de ce s-a supărat Karim Benzema (35) pe el în timpul meciului cu Chelsea.

Pe Stamford Bridge, în minutul 71, Benzema era schimbat cu Tchouameni. Scorul era 1-0 pentru Real, 3-0 la general, iar Ancelotti considera calificarea tranșată. În momentul schimbării, Karim a avut o reacție nespecifică.

Nu l-au uitat pe Viorel Moldovan » Fostul campion din Ligue 1, parte din sărbătoarea clubului ajuns la 80 de ani: „Nu Barcelona a inventat tiki-taka. De aici a început totul”
NANTES
Nu l-au uitat pe Viorel Moldovan » Fostul campion din Ligue 1, parte din sărbătoarea clubului ajuns la 80 de ani: „Nu Barcelona a inventat tiki-taka. De aici a început totul”

I-a cerut vocal explicații lui „Don Carlo” și i-a strâns mâna rece antrenorului, apoi s-a îndreptat spre bancă. Ulterior, la finalul meciului, fotoreporterii prezenți pe Stamford Bridge l-au surprins pe Benzema fiind în continuare supărat, cu Ancelotti încercând să îi explice de ce a luat decizia de a-l înlocui.

Carlo Ancelotti: „Era important să îi explic lui Benzema ce s-a întâmplat”

La conferința de presă premergătoare meciului Realului cu Celta Vigo (sâmbătă, ora 22:00), Ancelotti a explicat ce a discutat cu Benzema.

„Era important să-i explic ce s-a întâmplat, i-am spus că dacă pot să-l odihnesc câteva minute, o voi face. Nu avea sens ca el să continue cu acea mică problemă medicală pe care o avea, calificarea era decisă. El a înțeles perfect. 

Karim este bine acum, a avut o mică problemă și l-am scos pentru că atunci când cred că meciul s-a terminat, mă gândesc să-i mai dau puțin timp de odihnă, la fel ca în cazurile lui Kroos și Modric”, a declarat Ancelotti, citat de Marca.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

O nouă întorsătură de situație! Presa italiană scrie că Juventus nu va scăpa de depunctare

Mourinho, reacție de 18 cuvinte după ce Juventus și-a primit punctele înapoi

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează