INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Căsătoria lui Sneijder: a treia din toate timpurile! » Nuntă de milioane

Articol de - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

1,6 milioane de euro! Atît plăteşte starul lui Inter. Doar Paul McCartney şi Michael Douglas îl depăşesc


Era în culmea fericirii Wesley Sneijder cînd s-a căsătorit în iulie cu frumoasa Yolanthe.

Un castel splendid, la sud de Florenţa, sute de invitaţi aduşi cu un avion privat, camere de hotel de 1.270 de euro pe noapte, un bucătar celebru angajat, 10.000 de trandafiri... Cel mai important om al lui Inter Milano nu s-a uitat la bani.

Numai că a avut o surpriză: bugetul era de maximum un milion. Iar acum, firma Class Company, care aparţine soţiei lui Patrick Kluivert, i-a arătat factura finală. Aproape 1,6 milioane de euro. Cea mai scumpă nuntă din istorie pentru un fotbalist! A plătit de trei ori mai mult decît David Beckham!

A dat Class în judecată, dar are şanse mici să cîştige. Şi Wesley s-a consolat: "Acea jumătate de milion în plus e din dragoste pentru Yolanthe. Alături de ea, sînt cel mai fericit om din lume".


Mai scump decît Tom Cruise
1. Paul McCartney / Heather Mills 2,24*
2. Michael Douglas / Catherine Zeta-Jones 1,86
3. Wesley Sneijder / Yolanthe Cabau 1,56
4-5. Tom Cruise / Katie Holmes 1,49
Elizabeth Taylor / Larry Fortensky 1,49
6. Madonna / Guy Ritchie 1,1
7. Elton John / David Furnish 1,1
8. Tiger Woods / Elin Nordegren 1,1
9. Brad Pitt / Jennifer Aniston 0,75
10. Donald Trump / Melanie Knauss 0,75
* Sumele sînt exprimate în milioane de euro.

Ratează finala de azi!
Sneijder nu va juca în această seară în finala Mondialului cluburilor, contra congolezilor de la Mazembe. Lovit în semifinala cu Seongnam, playmakerul lui Inter s-a ales cu o ruptură pe coapsa stîngă, care îl va obliga să ia o pauză de 45 de zile! "E o glumă a destinului", a protestat olandezul. Chivu va fi însă pe teren şi îşi va putea adăuga încă un trofeu preţios.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează