INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - AC MILAN 3-1

Cavani a bătut campioana Italiei de unul singur » Edinson aprinde lumina!

Cavani (dreapta, în duel cu Seedorf) este primul jucător din Serie A care a luat mingea acasă după cele 3 goluri marcate pe
Cavani (dreapta, în duel cu Seedorf) este primul jucător din Serie A care a luat mingea acasă după cele 3 goluri marcate pe "San Paolo"

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 22:43

Atacantul uruguayan a reuşit toate golurile victoriei lui Napoli în meciul cu Milan (3-1) şi e pe cale să egaleze faima lui Maradona lîngă Vezuviu


De la Maradona nimeni n-a mai reuşit să aprindă Napoli pînă la incandescenţă. De la Batistuta nimeni n-a putut să-i dea Milanului 3 goluri într-un meci! A făcut-o Cavani duminică. Atacantul uruguayan de 24 de ani adus de la Palermo cu 17 milioane de euro, a cărui cotă s-a triplat într-un an şi care a readus după 21 de ani Liga lîngă Vezuviu.

"El Matador" a întors de unul singur rezultatul contra campioanei Italiei, etalîndu-şi repertoriul magic. A anulat rapid golul realizat de Aquilani, printr-un voleu cu dreptul. Cu acelaşi picior l-a executat pe Abbiati la colţul scurt, lansînd o "torpilă" cu 99 km/h. "Coctail de forţă şi precizie," a scris "Gazzetta dello Sport".

Edinson şi-a desăvîrşit recitalul pe finalul meciului printr-un alt voleu, dar cu stîngul. Al patrulea gol în numai 4 zile (punctase şi în Ligă cu Manchester City) şi al 37-lea în 50 de jocuri la Napoli. Mai precis, în medie, Cavani înscrie o dată la 110,5 minute.

"Dumnezeu a vrut să vin la Napoli, de aceea în vară am refuzat multe oferte. Am alte priorităţi, mă interesează să trăiesc într-un oraş care mă iubeşte şi să simt afecţiunea fanilor"
Edinson Cavani, atacant Napoli

4 hat-trick-uri a realizat Cavani în 2011. Victimele uruguayanului au fost Juventus, Sampdoria, Lazio şi Milan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  20 Septembrie 2011, 11:18

corect :))))

alin_ro
alin_ro  •  20 Septembrie 2011, 10:59

vai de capul vostru, meciul asta s-a jucat duminica, iar voi abia acum scrieti de el. de fapt n-aveti timp sa scrieti si de alte echipe, timpul vostru, tot, e ocupat cu linsu' in kur a lui bfecali. chiar si in liga 1, din 18 echipe, 9 meciuri pe etapa, voi numai de steoaia scrieti si de meciul ei. fericiti sunt cei care joaca impotriva stelei, doar asa mai aude lumea si de ei, ca altfel, daca ar juca steoaia singura, sau contra echipei de la jesepe, nici dreaq n-ar mai auzii de celelalte 17 echipe din liga 1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează